Γιατί με ξύπνησες πρωί
Γιατί με ξύπνησες πρωί Σωτήρης Ξενάκης Βασίλης Σκουρής
stavros-karvounis
Πολιτική

Αποχωρεί από την Ένωση Κεντρώων ο Σταύρος Καρβούνης

Με μια επιστολή του στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ο υποψήφιος στις ευρωεκλογές, οικονομολόγος – νομικός Σταύρος Καρβούνης, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Ένωση Κεντρώων.

Με το κείμενο της επιστολής προς τους πολίτες ο πρώην υποψήφιος ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν με την ψήφο τους, καθώς και τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, για τη συνεργασία για τη συνεργασία τους.

Δείτε το σχετικό μήνυμα:

«Ευχαριστώ όλες και όλους σας που με τιμήσατε με την ψήφο σας στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου. Η ψήφος σας και η δυνατή σχέση εμπιστοσύνης που αναπτύξαμε, αφήνουν ένα ισχυρό αποτύπωμα και στέλνουν το σαφές μήνυμα ότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να κατακτούμε όλο και περισσότερα σε αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμι για τη χώρα.

Ευχαριστώ επίσης και τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, για τη συνεργασία μας. Όπως τον ενημέρωσα αποχωρώ από την Ένωση Κεντρώων.

Το μήνυμα των πολιτών για ισχυρή διακυβέρνηση της χώρας, απαλλαγή από τις δουλείες του παρελθόντος και ανανέωση του πολιτικού προσωπικού, είναι συντριπτικό προς όλες τις κατευθύνσεις.

Το μέλλον της πατρίδας και του έθνους είναι το μέλλον όλων μας.»