φγηφγη4τυτ
Πολιτική

Στην ιστορική Χαλέπα Χανίων η προεκλογική συγκέντρωση της Ντόρας

Στην γειτονιά των Μητσοτάκηδων η βουλευτής της ΝΔ

Σήμερα Παρασκευή 5 Ιουλίου και ώρα 20:30 η Ντόρα Μπακογιάννη θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στην ιστορική Χαλέπα στην πλατεία Θερίσου- Αγ. Νικόλαος, Μεϊντάνι.

Η βουλευτής της ΝΔ και υποψήφια βουλευτής Χανίων Ντόρα Μπακογιάννη επισκέφθηκε τις Βουκολιές και συνομίλησε με τους κατοίκους στο καφενείο του Σταυρουλάκη. Κύριο θέμα συζήτησης ήταν η διαχείριση των υδάτινων πόρων. «Είναι αναγκαία η κατασκευή του φράγματος του Σέμπρωνα ώστε να αξιοποιηθούν οι μεγάλες ποσότητες νερού. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι μπαίνουμε σε μια νέα περίοδο όπου και η Κρήτη θα πληγεί από την κλιματική αλλαγή. Πρέπει να κάνουμε μια σωστή και σοβαρή διαχείριση των υδάτινων πόρων» είπε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Στο Κολυμβάρι η κ. Μπακογιάννη μίλησε σε μεγάλη συγκέντρωση κατοίκων και αφού αναφέρθηκε στις υποδομές και τα έργα που πρέπει να γίνουν προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα ακραία καιρικά φαινόμενα, είπε: «Η Κρήτη συνεισφέρει στο ΑΕΠ της Ελλάδας δυσανάλογα πολύ σε σχέση με τις χρηματοδοτήσεις που λαμβάνει για έργα υποδομής».

Αναφερόμενη στις εκλογές της 7ηςΙουλίου η βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι «οι πολίτες θέλουν έναν υπεύθυνο πρωθυπουργό με σχέδιο, όραμα και πίστη στις δυνάμεις της χώρας».
Στη συνέχεια η Ντόρα Μπακογιάννη επισκέφθηκε τον Πλατανιά και συνομίλησε με τους κατοίκους για τα θέματα που απασχολούν την περιοχή.

«Ο Πλατανιάς είναι ένα σημαντικό τουριστικό κέντρο της Κρήτης. Χρειάζεται επαναχάραξη του αιγιαλού, βελτίωση του οδικού δικτύου, αναβάθμιση των τουριστικών υπηρεσιών και έργα υποδομής» είπε και πρόσθεσε «δεν μπορώ να συμφιλιωθώ με την ιδέα ότι ο νομός μας που έχει μεγάλο πρωτογενή τομέα, σημαντική πολιτιστική κληρονομιά, τουρισμό και φυσικές ομορφιές, είναι τόσο παραμελημένος, ενώ μπορεί να γίνει η ατμομηχανή της ανάπτυξης».

DOab92SQ-e1562252369364-696x442

ΠΗΓΗ: zarpanews.gr