Με κεντρικό θέμα την ανάπτυξη της υπαίθρου και έμφαση στις πολιτικές που δίνουν δυναμική προοπτική στην περιφερειακή ανάπτυξη, το ΠΑΣΟΚ ..πάει Λάρισα, για τον εορτασμό των 45 χρόνων από την ίδρυσή του.

Με μια πολιτική κίνηση υψηλού συμβολισμού, η Φώφη Γεννηματά, επισκέπτεται το Κιλελέρ και το Μνημείο του Αγρότη, συναντά αγρότες και επαναφέρει στο προσκήνιο ιστορικές μνήμες, επανασυνδέοντας την παράταξη με τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου.

 Στο κυρίως μέρος της εκδήλωσης, ένα πάνελ αντιπροσωπευτικό του αγροτικού και κτηνοτροφικού κόσμου, πραγματοποιεί δημόσια συζήτηση, για να ακολουθήσει ένα πεντάλεπτο βίντεο για την 3η του Σεπτέμβρη και μετά η πολιτική ομιλία της κ Γεννηματά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η νέα βουλευτίνα της Λάρισας Ευαγγελία Λιακούλη, ετοιμάζει μια έκπληξη για την Πρόεδρο και τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΙΝΑΛ, καθώς αμέσως μετά την ομιλία της, θα ανοίξει μίνι έκθεση αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων παραγωγών από όλους τους δήμους του νομού, με τη συμμετοχή Αγροτικών Συνεταιρισμών Γυναικών, ενώσεων παραγωγών, επιχειρήσεων κλπ

Το θέμα όμως το… απογειώνει η τοπική βουλευτής, η οποία με πρωτοτυπία και έμπνευση, αυτά τα ίδια προϊόντα της έκθεσης χρησιμοποιεί ως μοναδικά συστατικά του γεύματος που θα παραθέσει προς τιμήν της Προέδρου, των συναδέλφων της και των δημοσιογράφων που θα καλύψουν την εκδήλωση.

Για πρώτη φορά, ο δημόσιος πολιτικός διάλογος συναντά με ρεαλισμό τις προτάσεις των ίδιων των παραγωγών, συνδέεται με τα προϊόντα και τους ανθρώπους που τα παράγουν, αλλά και με τη γαστρονομία της περιοχής.

Αν μη τι άλλο, μας κρατούν το ενδιαφέρον αμείωτο ….