Η Υφυπουργός, κα Δόμνα Μιχαηλίδου, ξεναγήθηκε σήμερα το πρωί στις καταπράσινες εγκαταστάσεις του παραρτήματος στην Πυλαία Θεσσαλονίκης και επισκέφθηκε τον ιστορικό χώρο, στον οποίο βρίσκονται τα διαμερίσματα που φιλοξενουν 98 παιδιά. Μαζί τους πέρασε δημιουργικό χρόνο, έπαιξε, ζωγράφισε και μίλησε με αρκετά από αυτά.

Στη συνέχεια, η κα. Μιχαηλίδου συνομίλησε με τη διοίκηση του Κέντρου, τους εργαζομένους, τους εκπροσώπους του συλλόγου φίλων και του συλλόγου γονέων. Της μετέφεραν τα ζητήματα που τους απασχολούν, καθώς και όσα χρειάζεται να γίνουν, ώστε να είναι πιο αποτελεσματική η δράση του παραρτήματος. Η κα Μιχαηλίδου επεσήμανε το κολοσσιαίο ανθρώπινο έργο που γίνεται από τους εργαζομένους της δομής, την ουσιαστική έννοια της πρόνοιας που εισπράττει όποιος επισκέπτεται τους χώρους και τη σημαντική συνεισφορά όλων στο κομμάτι του εθελοντισμού.

Η Υφυπουργός έκανε ιδιαίτερη μνεία στη συνεισφορά του Δημάρχου Πυλαίας-Χορτιάτη, κου Ιγνάτιου Καϊτετζίδη που ήταν επίσης παρών, στα έξοδα των διαμερίσματων που διαθέτει το ΚΚΠ εντός του Δήμου. Τέλος, τόνισε ότι στόχος του Υπουργείου είναι η εντατικοποίηση της συνεργασίας αλλα και η θεσμοθέτηση περισσότερων διαύλων επικοινωνίας του Υπουργείου με το Παράρτημα.

Η Υφυπουργός δέχθηκε κέρασμα στο Παράρτημα και ευχαρίστησε τους εργαζομένους για την πολύ θερμή φιλοξενία.