Eπίθεση με μπογιές και στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Μόναχο. Όπως αναφέρει ο Μικροπολιτικός των Νέων, οι δράστες έβαψαν με μαύρο χρώμα τον τοίχο της εισόδου και τους κίονες του κλιμακοστασίου.

Στις δύο στήλες της εισόδου έγραψαν τις λέξεις «RESIST» και «EXARCHIA», ενώ στα πλακάκια της περιβόλου έγραψαν το σήμα των αναρχικών «Α» σε κύκλο. Η αστυνομία του Μονάχου κινητοποιήθηκε γύρω στις 3 τα ξημερώματα ύστερα από ανάρτηση σε ιστοσελίδα που χρησιμοποιεί ο χώρος των αναρχικών.

Είναι το τρίτο -και το σοβαρότερο- συμβάν σε διάστημα δύο εβδομάδων που είχε στόχο το Γενικό Προξενείο Μονάχου. Αυτή τη φορά οι δράστες άφησαν και τη σφραγίδα τους με την αναγραφή «Εξάρχεια», τα οποία βρίσκονται αυτό το διάστημα στο επίκεντρο επιχειρήσεων της ΕΛΑΣ. Το πρώτο επεισόδιο ήταν περιορισμένης έκτασης επίθεση με μπογιά, ενώ την Κυριακή το πρωί η αστυνομία είχε βρει μία ανθοδέσμη με άσπρα λίλιουμ στο προαύλιο του Προξενείου.

Σε συνέχεια παρόμοιων περιστατικών στη Γαλλία είχε ειδοποιηθεί τόσο η ομοσπονδιακή αστυνομία όσο και οι αστυνομικές αρχές της Βαυαρίας. Το Γενικό Προξενείο Μονάχου, που εξυπηρετεί πάνω από 90.000 Ελληνες στη Βαυαρία, βρίσκεται στην οδό Moelstr 22 της συνοικίας Μπογκενχάουζεν όπου έχουν την έδρα τους και μία σειρά από προξενεία άλλων χωρών. Σε παρακείμενη οικοδομή είναι στημένες οικοδομικές σκαλωσιές που ενδεχομένως να χρησιμοποιήθηκαν από τους δράστες για να εισέλθουν στο χώρο του Προξενείου.