Η Οργάνωση Νέων Νέας Δημοκρατίας για όλους εμάς, τα παλιά στελέχη της, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καρδιάς μας. Έχοντας επιτελέσει μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, Αντιπρόεδρος Εκτελεστικού Γραφείου και Υπεύθυνος Περιφερειακών Οργανώσεων , γνωρίζω πολύ καλά το δύσκολο έργο των μελών και των στελεχών της ιστορικότερης και μεγαλύτερης πολιτικής οργάνωσης νέων στη χώρα, που πλέον μέτρα περισσότερα από 70.000 μέλη.

Στο άκουσμα του 12ου Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ μνήμες από τα μαθητικά και τα φοιτητικά μου χρόνια ξύπνησαν.
Αγώνες κατά τη διάρκεια δύσκολων χρόνων, σε δρόμους και αμφιθέατρα, με την αριστερά να επικρατεί και τις ιδέες μας να στιγματίζονται ως κάτι το ξένο και το μη λογικό.
Όσοι παραμείναμε πιστοί σε αυτές τις ιδέες , ενωμένοι πιο πολύ από ποτέ, είμαστε εδώ για να δώσουμε νέες, μεγαλύτερες «μάχες», αυτή τη φορά για το καλό του τόπου και των συμπατριωτών μας.

Θα ήθελα να συγχαρώ τον απερχόμενο Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Κώστα Δέρβο για το «άνοιγμα» της οργάνωσης και για τις καινοτόμες ιδέες τις οποίες εφάρμοσε κατά την Προεδρεία του και να ευχηθώ στον νέο Πρόεδρο, τον Παύλο Μαρινάκη, καλή και δημιουργική πορεία.

Η ΟΝΝΕΔ είναι ο «αγωγός» γαλούχησης πολιτικοποιημένων ανθρώπων στην κοινωνία και άξιων στελεχών στη Νέα Δημοκρατία γι’ αυτό όλοι εμείς , οι παλιοί «στρατιώτες» της θα βρισκόμαστε πάντα δίπλα σε όσους προσπαθούν να συνεχίσουν την ένδοξη ιστορία και το σημαντικό έργο που επιτελεί στα σχολεία, στα αμφιθέατρα , στην αγορά αλλά και στην κοινωνία.
Καλή επιτυχία στο 12ο Συνέδριο.

*Ο Γιάννης Παππάς είναι βουλευτής Δωδεκανήσου και μέλος Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ