Στο Καστέλι Κισσάμου γιορτάζει σήμερα την επέτειο του «Όχι» απέναντι στον φασισμό ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο κ. Μητσοτάκης θέλησε να τιμήσει τον τόπο καθώς είναι η πρώτη φορά που ένας πρωθυπουργός παρακολουθεί την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου από το Καστέλι.

Η σημερινή μικρή τελετή περιλαμβάνει κατάθεση στεφάνων και παρέλαση που γίνονται παρουσία πλήθος κόσμου. Ο πρωθυπουργός στην Κίσσαμο στις 11.30 το πρωί και έτυχε θερμής υποδοχής από φορείς και κατοίκους της περιοχής. Οι κάτοικοι έσπευσαν να σφίξουν το χέρι του Έλληνα πρωθυπουργού και να τον συγχαρούν για την προσπάθειά του να επιστρέψει η Ελλάδα στην κανονικότητα.



Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από την παρέλαση έγινε επιμνημόσυνη δέση στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Καστέλι, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου, Αμφιλόχιου, και κατάθεση στεφάνου από τον κ. Μητσοτάκη στο ηρώο πεσόντων. Τις εκδηλώσεις παρακολουθούν μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, βουλευτές των Χανίων, αξιωματικοί των ΕΔ και σωμάτων ασφαλείας.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες του zapranews, του ekriti.gr και του cretalive.gr καθώς και βίντεο του xaniotika nea: