Τον Διοικητή του ΟΑΕΔ Σπύρο Πρωτοψάλτη, συνάντησε σήμερα ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης, συνοδευόμενος από τα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου Βασίλη Γακόπουλο, Μιχάλη Νίκα και Παναγιώτη Λεμπέση.

Στα πλαίσια ενός κύκλου συναντήσεων με παραγωγικούς φορείς, ο Πρόεδρος της Οργάνωσης, με το Διοικητή του ΟΑΕΔ συμφώνησαν σε αμοιβαία συνεργασία, με βασικό πυλώνα την καταπολέμηση της ανεργίας των νέων. Από την συζήτηση έγινε ξεκάθαρο πως ο Οργανισμός αλλάζει εικόνα, και φαίνεται πως στηρίζει τους ανέργους όχι μόνο ως πάροχος επιδομάτων, αλλά έμπρακτα έχοντας ως κατεύθυνση την εύρεση εργασίας. Κρίσιμη και για τις δύο πλευρές φάνηκε πως είναι η δημιουργία νέων προγραμμάτων εξειδικευμένων σε διάφορους τομείς απασχόλησης, έτσι ώστε να προωθούνται τα κατάλληλα άτομα σε νέες καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας ανάλογες των προσόντων τους, γεγονός που αποτελεί δέσμευση του Πρωθυπουργού, όπως άλλωστε ανέφερε και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.

Από πλευράς του ο κ. Πρωτοψάλτης, συνεχάρη τον Πρόεδρο και τα στελέχη για τις πρωτοβουλίες που έχουν πάρει από τις πρώτες κιόλας μέρες της νέας τριετίας και την θέρμη με την οποία έχουν προσεγγίσει το ζήτημα της ανεργίας των νέων.