Την αποχή από τη σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ επέλεξε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με την ηγετική ομάδα του Κινήματος Αλλαγής για τις προσυνεδριακές διαδικασίες.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, η απουσία του ευρωβουλευτή του Κινήματος Αλλαγής δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητη και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως και κυρίως αρνητικά, τόσο από τους από πολλούς παρευρισκόμενους στην αίθουσα, όσο και σε αρκετά “πηγαδάκια” που σχηματίστηκαν εκτός αυτής.

 Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος της απουσίας του, ωστόσο, κομματικοί παράγοντες και καλά γνωρίζοντες το παρασκήνιο, θεωρούν ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης σνόμπαρε την"πράσινη" διαδικασία, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις διαδικασίες που αποφασίστηκαν για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Να σημειωθεί ότι απών από την διαδικασία ήταν και η πλειοψηφία των στελεχών που πρόσκεινται στον ευρωβουλευτή του Κινήματος Αλλαγής.

 Κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη απέφυγαν να σχολιάσουν την απουσία του Νίκου Ανδρουλάκη, λέγοντας μόνο με νόημα ότι ο χώρος θα προχωρήσει πιο δυνατός από ποτέ με όσους μπορούν και θέλουν...