Ξεκίνησαν οι εργασίες για το 13ο Τακτικό Συνέδριο της ΝΔ, το οποίο διεξάγεται από την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Από το νωρίς το μεσημέρι έχει ξεκινήσει η προσέλευση συνέδρων και παρατηρητών στον συνεδριακό χώρο, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία εγγραφής και ταυτοποίησης των συνέδρων. Σημειώνεται ότι ήδη η προσέλευση του κόσμου είναι πυκνή, με αποτέλεσμα η αίθουσα που θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του πρωθυπουργού να έχει γεμίσει.

Την επίσημη έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου θα κηρύξει ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου, Βαγγέλης Μεϊμαράκης με ομιλία του στις 19:00, και θα ακολουθήσει η ομιλία του υριάκου Μητσοτάκη στις 19:30.

Αξίζει να σημειωθεί ότι συνολικά 1.766 σύνεδροι, 5.639 παρατηρητές και 13 προσκεκλημένοι ομιλητές θα συμμετάσχουν στις συνεδριακές εργασίες, με το 50% των συνέδρων να ανήκει στις ηλικίες 25-44 ετών. Στο Συνέδριο έχουν προσκληθεί και θα μιλήσουν διακεκριμένοι Ευρωπαίοι πολιτικοί και μεταξύ άλλων ο γενικός γραμματέας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Αντόνιο Λόπεζ-Ιστουρίθ και ο πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Αντόνιο Ταγιάνι, καθώς και Έλληνες επιστήμονες και στελέχη επιχειρήσεων με διεθνή προβολή.

Δείτε φωτογραφίες: 
4967319
4967328

4967324