«Το αντιπολιτευτικό αδιέξοδο από σημείο που μπορεί και να προκαλεί το γέλιο σε κάποιες περιπτώσεις φτάνει να γίνεται και θλιβερό. Νομίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει φτάσει σε αυτό το σημείο μιλάμε πια για ένα στρατηγικό πολιτικό και αντιπολιτευτικό αδιέξοδο…».

Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο Διευθυντής Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκος Ρωμανός μιλώντας στο Radio North 98 και την εκπομπή «Βεράντα Αριστοτέλους» για τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε κρίσιμα ζητήματα της επικαιρότητας.

Κληθείς να σχολιάσει την κριτική από τον ΣΥΡΙΖΑ και τα όσα δήλωσε νωρίτερα στο Radio North ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θανάσης Παπαχριστόπουλος για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Αμερική, ο κ.Ρωμανός σημείωσε: «Νομίζω, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει φτάσει σε ένα στρατηγικό, πολιτικό και αντιπολιτευτικό αδιέξοδο, που τον έχει οδηγήσει αφενός σε μια άθλια μικροκομματική θεώρηση εθνικών ζητημάτων και αφετέρου σε δηλώσεις σαν αυτή του κ.Παπαχιστοπουλου, οι οποίες -ειδικά υπό το πρίσμα της χθεσινής επιστολής του κ.Πομπέο και της σημερινής ανακοίνωσης του State Department- νομίζω ότι προκαλούν γέλιο και δυστυχώς πιθανόν να προκαλούν γέλιο και στον ΣΥΡΙΖΑ και στον κ.Παπαχριστόπουλο μόλις έκλεισε το τηλέφωνο μαζί σας.»

Νωρίτερα στον «αέρα» του Radio North 98 ο κ.Παπαχριστόπουλος, ο οποίος σχετικά με την επίσκεψη του κ.Μητσοτάκη στις Η.Π.Α δήλωσε: «Γίνανε πολλά και αρνητικά για εμένα στην Αμερική. Εγώ πιστεύω ότι αυτή την επίσκεψη οι ίδιοι στη Ν.Δ. θέλουν να την ξεχάσουν και θα την ξεχάσουν γρήγορα.Κάποοιοι έπρεπε να τον συμβουλέψουν (σ.σ.: τον κ. Μητσοτάκη) να μην την κάνει. Και η Μέρκελ να ήταν όταν ο Τραμπ εχει δολοφονήσει άνθρωπο και έχει να μιλήσει δεκαεπτά ημέρες, θα ήταν ντεκόρ!»