Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος ακύρωσε όλα τα προγραμματισμένα ταξίδια που είχε για το εξωτερικό, λόγω της πανδημίας του κορονοϊου. Μεταξύ άλλων και το πολύ σημαντικό ταξίδι στην Ουάσινγκτον, όπου είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Αμερικανό υπουργό Άμυνας, Μάρκ Έσπερ καθώς και την επίσκεψη στο Πεντάγωνο.

Το ταξίδι ήταν προγραμματισμένο για τις 20 Μαρτίου και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα παρίστατο και στην παρέλαση της Προεδρικής Φρουράς για την 25η Μαρτίου, στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos, η συνάντηση μετατέθηκε αρχικά για τα μέσα Μαΐου αλλά η ημερομηνία θα μείνει ανοιχτή έως ότου φανεί τι θα συμβεί με τον κορονοϊό, που πλέον βρίσκεται σε έξαρση παγκοσμίως.
Ο ίδιος ο υπουργός, πάντως, όπως μας πληροφόρησε και μέσω των λογαριασμών του στα social media ανέστειλε και τις επισκέψεις στο πολιτικό του γραφείο, παραθέτοντας τα τηλέφωνα και την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μέσω των οποίων οι πολίτες θα μπορούν να έχουν επαφή μαζί του.