Κύκλο επαφών αλλά… εξ’ αποστάσεως ξεκινάει σήμερα το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τους πολιτικούς αρχηγού προκειμένου να τους ενημερώσει για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα με την επιδημία του κοροναϊού και τα μέτρα που λαμβάνει η ελληνική κυβέρνηση.
Ο πρωθυπουργός θα συνομιλήσει με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα σήμερα στις 18:00 με βιντεοκλήση, προκειμένου να ενισχυθεί το μήνυμα στους πολίτες ότι «μένουμε σπίτι», ενώ μία ώρα αργότερα, στις 19:00, θα επικοινωνήσει με την ίδιο τρόπο με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματα.
Να σημειωθεί, σχετικά με το παρασκήνιο της «συνάντησης» Μητσοτάκη – Τσίπρα, τουλάχιστον σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, το τετ α τετ ζήτησε ο επικεφαλής του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Μιχάλης Καλογήρου ο οποίος συνομίλησε με τον γενικό γραμματέα του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο κ. Καλόγηρου επικοινώνησε με τον κ. Δημητριάδη προκειμένου να οριστεί συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τον κ. Τσίπρα, τη Δευτέρα, για ενημέρωση για τις εξελίξεις σχετικά με την πανδημία του κοροναϊού, αλλά και κατάθεση προτάσεων συμβολής στην αντιμετώπιση της κρίσης από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.