Εκατομμύρια θα είναι οι προστατευτικές μάσκες, τις οποίες θα φέρει ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης από την Κίνα, αλλά ο ίδιος δεν γνωρίζει ούτε πόσα… εκατομμύρια μάσκες θα είναι αυτές ούτε… πότε αυτές θα φθάσουν στη χώρα μας, γιατί «ήταν να έρθουν με την πρώτη πτήση από Κίνα (σ.σ. πρώτη πτήση από Κίνα προσγειώνεται το ερχόμενο Σάββατο στο «Ελευθέριος Βενιζέλος, αλλά κάτι έχει μπλοκάρει η Aegean»!

Και τι γίνεται με τις 68 κλίνες ΜΕΘ, τις οποίες ο ίδιος λέει ότι θα φέρει επίσης από την Κίνα; «Δεν προλάβαμε να κάνουμε ακόμη τις παραγγελίες. Οι υπηρεσίες μου κοιτούν τώρα τις προδιαγραφές».

Επικοινωνήσαμε με τον Γιώργο Πατούλη για να μας δώσει ακριβή στοιχεία για τις παραγγελίες και την άφιξη του ιατροτεχνολογικού και του άλλου αναλώσιμου υγειονομικού υλικού, το οποίο ο ίδιος λέει ότι θα φέρει άμεσα από την Κίνα και τι καταλάβαμε;

Ο Γιώργος Πατούλης συνεχίζει στον ολισθηρό δρόμο του άκρατου λαϊκισμού, την ώρα, μάλιστα, κατά την οποία οι Έλληνες πολίτες και, πολύ περισσότερο οι υγειονομικοί της χώρας μας παρακολουθούν στενά όλες τις αναφορές για άφιξη υγειονομικού και ιατροτεχνολογικού υλικού, καθώς οι σχετικές ανάγκες για τα νοσοκομεία του ΕΣΥ όλης της χώρας έχουν εκτοξευθεί στα ύψη.

Την στιγμή και σε στην πιο κρίσιμη για τη χώρα στιγμή της ιστορίας της, ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ και τέως υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός επιδεικνύει την ενδεδειγμένη υπευθυνότητα, μία αξιοσημείωτη σοβαρότητα και έναν υψηλό βαθμό αλληλεγγύης στην προσπάθεια όλων μας για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης της επιδημίας του νέου κοροναΪού στη χώρα μας.

Αντιθέτως, ο… κυβερνητικός περιφερειάρχης Αττικής, ο Γιώργος Πατούλης επιδίδεται, με αφροσύνη και έλλειψη κάθε αίσθησης μέτρου για το κρίσιμον των στιγμών, στον γνωστό του άκρατο λαϊκισμό, την αποκρουστική δημαγωγία, την οποία μόνον εκείνος γνωρίζει τόσο καλά να ασκεί, και την απόσταση από την αλήθεια, απόσταση η οποία δεν επηρεάζει σε τίποτε τους ισχυρισμούς του, οι οποίοι εμφανίζουν ως άσπρο το μαύρο και ως αλήθεια τη φενάκη.