Με ανακοίνωσή εκατοντάδων λέξεων η περιφέρεια Αττικής προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα σχετικά με τον διαγωνισμό παρωδία που σχετίζεται με τα 30.000 συσσίτια. Ωστόσο κανείς δεν κατάλαβε γιατί ο κύριος Πατούλης, έκρινε σκόπιμο να εκδώσει την συγκεκριμένη μακροσκελή ανακοίνωση απλά και μόνο για να επιβεβαιώσει όσα αποκαλύψαμε πριν από την διαγωνιστική διαδικασία . Το γεγονός δηλαδή ότι ο περιφερειάρχης επιθυμούσε διακαώς την συμμετοχή στο έργο της Salas Catering όπως και έγινε.

Όμως θα είχε εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον αν στο κείμενο που έδωσε στην δημοσιότητα για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα επέλεγε να κάνει αναφορά σχετική με τις παρασκηνιακές συζητήσεις που λέγεται ότι έλαβαν χώρα με την συμμετοχή εκπροσώπων εταιριών και του περιφερειάρχη. Επειδή όμως το ρεπορτάζ των «Παραπολιτικών» (πάντα) έχει και διάφορες «ουρές», ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής (φαίνεται ότι στην καραντίνα δεν υπάρχουν αργίες για τους πληροφοριοδότες), έφτασε η πληροφορία, σύμφωνα με την οποία επι των ημερών της διοίκησης Πατούλη, η εταιρεία Salas catering, έχει κερδίσει και τον διαγωνισμό των 18 εκ. ευρώ που σχετίζεται με το ΤΕΒΑ Απόρων. Το γλέντι καλά κρατεί, έπεται και συνέχεια (των αποκαλύψεων).

Ενδιαφέρει.: Αληθεύει ότι από την μεγάλη (και Αγία Τρίτη) μέχρι το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπης, ο κ. Πατούλης, συζητούσε με τους ισχυρούς του χώρου, προκειμένου να προχωρήσει σε απευθείας ανάθεση του έργου, την υποψία τώρα ρίχνει στον Καιάδα.

Αξίζει.: Στην πιάτσα (που ενίοτε μικραίνει) εκτός από τα νούμερα του διαγωνισμού για τα γεύματα, κυκλοφορούν και κάτι ποσοστά πέριξ του 10%.