«Τα πήγε εξαιρετικά η κυβέρνηση γιατί πάρα πολύ γρήγορα άρχισε να κλείνει τις μαζικές συγκεντρώσεις, τους χώρους εκείνους, που έγιναν οχήματα μετάδοσης του ιού σε άλλες χώρες και καταφέραμε να αποφύγουμε τα χειρότερα», δήλωσε η ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Εύα Καϊλή σε συνέντευξή της στο Radio North 98 και τη εκπομπή «Βεράντα Αριστοτέλους» ερωτηθείσα σχετικά με τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών.

Η κα Καϊλή ανέφερε: «Δεν νομίζω ότι η αντιπολίτευση θέλει αυτή τη στιγμή εκλογές γιατί φαίνεται ότι την κρίση τη διαχειριστήκαμε πολύ καλύτερα από άλλες χώρες. Άρα στις χώρες, που ο κόσμος αισθάνθηκε ότι η κυβέρνησή του τον κράτησε ασφαλή(…) πριν έρθουν δηλαδή οι οικονομικές επιπτώσεις, ο κόσμος στηρίζει την κυβέρνηση».

Η κ. Καϊλή χαρακτήρισε «εντελώς άχρηστη και περιττή» τη συζήτηση περί εκλογών «τουλάχιστον για τους επόμενους μήνες».

Όσον αφορά στον τομέα του τουρισμού επεσήμανε ότι στη χώρα μας θα βασιστούμε, κατά κύριο λόγο, στον εσωτερικό τουρισμό: «Ελπίζω πολύ γρήγορα να προχωρήσουμε σε κάποιες σχέσεις με χώρες – όπως η Ν.Ζηλανδία- που είναι περισσότερο ασφαλείς για να μπορέσει να υπάρξει μετακίνηση μεταξύ της Ελλάδας και των χωρών αυτών».