65θ7υ
Πολιτική

Κοροναϊός - ΝΔ: Τηλεδιάσκεψη μελών ΠΕ για τα διλήμματα της επόμενης μέρας της πανδημίας

«Απειλεί ο κοροναϊός τις ηθικές μας αξίες και τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής;»

Η ΝΔ θέτει στον δημόσιο διάλογο τα διλήμματα της επόμενης μέρας της πανδημίας και διαμορφώνει τις απαντήσεις στις προκλήσεις της νέας καθημερινότητας.

Σήμερα στις 7μμ, με πρωτοβουλία του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Γιώργου Στεργίου, διεξάγεται τηλεδιάσκεψη με θέμα: «Απειλεί ο κοροναϊός τις ηθικές μας αξίες και τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής;».

Δύο σημαντικοί Έλληνες επιστήμονες με διεθνή αναγνώριση, η Έφη Βαγενά (Καθηγήτρια Βιοηθικής και Πολιτικής Υγείας στο Πανεπιστήμιο ETH της Ζυρίχης, Σύμβουλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης) και ο Μανώλης Δερμιτζάκης (Καθηγητής Γενετικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Γενεύης, Διευθυντής στο Κέντρο Γονιδιωματικής «Health 2030» και Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας, Τεχνολογίας & Καινοτομίας) αφού παρουσιάσουν τα βασικά ζητήματα που προκύπτουν από την αντιμετώπιση του κοροναϊού, στη συνέχεια θα συνομιλήσουν με τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

Τον συντονισμό της τηλεδιάσκεψης θα έχει ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και διδάκτωρ Ιατρικής Φυσικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, Τάσος Γαϊτάνης.

Ο πολιτικός διάλογος που οικοδομείται στις γνώσεις των ειδικών παράγει τα βέλτιστα αποτελέσματα για τους πολίτες και θωρακίζει τη δημοκρατία από τον λαϊκισμό και τις απλοϊκές και ανεδαφικές προσεγγίσεις.

5τρηυηξμ