«Απόψε θα έχουμε πολύ περισσότερα για τον τουρισμό, θα έχουμε για την εστίαση, θα έχουμε τη στήριξη της εργασίας και όχι της ανεργίας, θα έχουμε μέτρα που θα έχουν βάθος που θεωρώ ότι και το βάθος τους θα είναι θετική έκπληξη για πολλούς».

Αυτά τόνισε αναφορικά με τις σημερινές εξαγγελίες, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Mea Culpa» με το δημοσιογράφο και βουλευτή Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Ρωμανός τόνισε ότι πρόκειται «για το μεγαλύτερο πακέτο, το πιο ολοκληρωμένο και το πιο δυναμικό υπό την έννοια ότι για μένα είναι ένα θετικό μπαζούκας οικονομικό και αναπτυξιακό το οποίο περιμένουμε απόψε».

«Είναι σε συνέχεια άλλων πέντε πακέτων και παράλληλα με μια σειρά χρηματοδοτικών εργαλείων από την ΕΕ και εν αναμονή του μεγαλύτερου θετικού νέου από την Ευρώπη που είναι η συμφωνία Μέρκελ-Μακρόν που για να το μεταφράσουμε στον κόσμο ουσιαστικά έχει όλα τα θετικά του ευρωομολόγου και για εμάς μεταφράζεται το λιγότερο 8 δις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Ρωμανός υπογράμμισε ότι «όλα αυτά είναι στο τραπέζι την ίδια στιγμή, είναι συμπληρωματικά το ένα του άλλου και νομίζω ότι σε συνδυασμό με τα πρώτα μηνύματα που έρχονται από την αγορά που κάνουν λόγο για πολύ καλύτερο κλίμα από αυτό που περιμέναμε, είναι το μεγάλο στοίχημα για την αλλαγή σελίδας που είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε ακόμα πιο δυναμικά πολύ σύντομα ώστε το ‘21 να είναι ένα έτος μεγάλης ανάπτυξης».

«Όσοι έχουν αμφιβολίες και μέχρι χθες είχαν μια καλοπροαίρετη κριτική όσον αφορά τη διαχείριση του οικονομικού σκέλους της πανδημίας νομίζω ότι από αύριο θα πάψει αυτή η κριτική ή εν πάση περιπτώσει θα μειωθεί πολύ και θα είναι μια θετική έκπληξη αυτά που θα ακούσουμε το βράδυ», τόνισε ο ίδιος.