«Η κριτική μου είναι καθαρά πολιτική εστιαζόμενη σε αυτή την απόκλιση μεταξύ θεωρίας και πράξης στη συμπεριφορά ενός πολιτικού προσώπου», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Mea Culpa» με το δημοσιογράφο και βουλευτή Κωνσταντίνο Μπογδάνο, νομικός και πολιτεύτρια της ΝΔ, Αφροδίτη Λατινοπούλου, με αφορμή τη χθεσινή της ανάρτηση στο Twitter για τον Δημήτρη Παπαδημούλη.

«Καταρχήν θα ήθελα να πω ότι προφανώς και με αυτό το tweet δεν ταυτίζω τα αναφερόμενα πρόσωπα. Δεν αναφέρομαι, ούτε αξιολογώ τον τρόπο κτήσης του πλουτισμού αυτών των προσώπων, αναφέρομαι απλώς σε περιπτώσεις που προκάλεσαν το κοινό αίσθημα με τελευταία την περίπτωση του κ. Παπαδημούλη και των 38 ακινήτων του οι οποίες απέχουν όσο η μέρα με τη νύχτα από την αριστερή ιδεολογία την οποία ευαγγελίζεται ο κος Παπαδημούλης», ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Λατινοπούλου.

«Αν ο κος Παπαδημούλης θελήσει να μετατρέψει μια πολιτική αντιπαράθεση σε δικαστική είμαι απολύτως έτοιμη να υπερασπιστώ την άποψή μου αυτή και ενώπιων οποιοδήποτε δικαστηρίου», υπογράμμισε η ίδια.

«Αυτή τη στιγμή προσπαθούν να ποινικοποιήσουν την πολιτική έκφραση. Μια πολιτική τοποθέτηση δεν μπορεί να ποινικοποιηθεί», επισήμανε κα Λατινοπούλου.