«Για εγκληματική οργάνωση - επί διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ- που απειλούσε το δημοκρατικό πολίτευμα» έκανε λόγο μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή ‘Secret’’ με τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Τζένο, ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Ο κ. Κεφαλογιάννης χαρακτήρισε «κραυγαλέα την σιωπή του Αλέξη Τσίπρα» ενώ υπογράμμισε ότι «πρέπει να διερευνηθούν από τη δικαιοσύνη όλες οι πτυχές των αποκαλύψεων».

«Έστω και μια μικρή καθυστέρηση όλα βγαίνουν στο φως», επισήμανε ο ίδιος.

Παράλληλα ο υφυπουργός ανέφερε πως «όταν ανέλαβε η ΝΔ, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη υπήρχε μια άσχημη κατάσταση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς λέγοντας ότι έχουν αυξηθεί τα λεωφορεία ιδιαίτερα στη Θεσσαλονίκη».

Την ίδια στιγμή υπογράμμισε ότι «την 1η Ιουλίου ανοίγουν 18 αεροδρόμια της χώρας ενώ έχουν ανοίξει οι διεθνείς πτήσεις προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη».

Ακόμη δήλωσε πως «εάν η ΕΕ αποφασίσει πως δεν πρέπει να έρχονται κάποιοι τουρίστες η Ελλάδα δεν μπορεί να κάνει κάτι διαφορετικό».

Για τον «Μεγάλο Περίπατο», ανέφερε πως «όταν υπάρχουν μεγάλες αλλαγές υπάρχει και ταλαιπωρία και συνέστησε υπομονή από τους πολίτες».