Τον γύρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης κάνουν από το πρωί του Σαββάτου οι καταιγιστικές αποκαλύψεις που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ». Η εφημερίδα δίνει συνέχεια στο σκάνδαλο με το παρακράτος ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ  και τις παρεµβάσεις της συζύγου του πρώην υπουργού Αµυνας Πάνου Καµµένου, Έλενας Τζούλη ενώ αποκαλύπτει μια συνομιλία που σοκάρει ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και στον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, μπροστά στον Αλέξη Τσίπρα για τα στελέχη των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρεται στον διάλογο του διευθυντή των «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ», Παναγιώτη Τζένου, με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, μετά την τοποθέτηση του τελευταίου στη Βουλή για τη Novartis. Όπως προκύπτει από τη συζήτηση, ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, είχε ζητήσει την παρέμβαση Παπαγγελόπουλου προκειμένου να εξοντωθεί η εφημερίδα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις που έκανε ο κ. Παπαγγελόπουλος στον Παναγιώτη Τζένο, ο Πάνος Καμμένος του είπε ότι «καλύπτει τον Κουρτάκη» ενώ, παράλληλα, απαίτησε την επικοινωνία του με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλία Ζαγοραίο, ζητώντας να μας γ… ώστε να αποδείξει για τίνος τα συμφέροντα λειτουργεί. Εξίσου σημαντικό εν προκειμένω ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος αποκαλύπτει ότι η σχετική συζήτηση έγινε παρόντος του κ. Αλέξη Τσίπρα και δη στο πρωθυπουργικό γραφείο στη Βουλή εκ των πραγμάτων δημιουργεί ένα επιπλέον ζήτημα στα όσα έχει να διαχειριστεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας, στο φως της δημοσιότητας έρχονται και νέα στοιχεία από τις νόμιμες επισυνδέσεις της ΕΥΠ για το δαιδαλώδες «κύκλωμα διαφθοράς» στην ΕΛ.ΑΣ στις οποίες περιλαμβάνεται μια ολόκληρη ενότητα με απομαγνητοφωνήσεις του Γεωργίου Γκρίζη, πρώην επικεφαλής του τμήματος δίωξης Εκβιαστών, το όνομα του οποίου εμφανίζεται στο πληροφοριακό υλικό, αλλά και σε φωτογραφίες από βιντεοσκοπήσεις της ΕΥΠ.

Οι αποκαλύψεις του σημερινού φύλλου των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ έχουν προκαλέσει τριγμούς στο πολιτικό σύστημα και, παράλληλα, αναδημοσιεύονται από τα ΜΜΕ σε όλη την Ελλάδα καθώς φέρνουν στο προσκήνιο νέες πτυχές για τον τρόπο και τις μεθόδους λειτουργίας του παρακράτους ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ κατά την περίοδο διακυβέρνησής τους.

Δείτε πώς καλύπτουν τα ΜΜΕ το δημοσίευμα των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ:

π6


π1


π2


π3


π4

π5


π0

π7
 
π8