Ευθύνες στην κυβέρνηση επέρριψε η Φώφη Γεννηματά τονίζοντας ότι μετά την άρση του lockdown η κυβέρνηση είχε εκπέμψει σήμα χαλαρότητας ενόψει ενός δεύτερου κύματος του κοροναϊού. «Τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν» σημείωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ στον απόηχο της απαγόρευσης των πανηγυριών μέχρι το τέλος του Ιουλίου.

Κακή προετοιμασία

Παράλληλα η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κα Γεννηματά που επισκέπτεται σήμερα Δευτέρα τη Δράμα, όπου έχει συναντήσεις με φορείς της πόλης και στελέχη του ΚΙΝΑΛ υπογράμμισε ότι οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι μεγάλες αναφορικά με την κακή προετοιμασία για τον τουρισμό αλλά και τα ανεπαρκή και καθυστερημένα μέτρα για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Αναλυτικά η δήλωση της Φώφης Γεννηματά έχει ως εξής:

«Είχα επισημάνει τον κίνδυνο από το σήμα χαλαρότητας που εξέπεμψε η κυβέρνηση σε σχέση με τον κοροναϊό στη δεύτερη φάση. Τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν. Οι ευθύνες επίσης της κυβέρνησης και για την κακή προετοιμασία για τον τουρισμό είναι μεγάλες.

Τα ανεπαρκή και καθυστερημένα μέτρα της Κυβέρνησης, δεν αντιμετωπίζουν τα προβλήματα της κρίσης. Οι εργαζόμενοι, οι επιχειρήσεις, οι αγρότες, οι πολίτες δοκιμάζονται. Τώρα πριν είναι αργά, οφείλουν να αλλάξουν ρότα.

Οι προτάσεις μας ισχύουν και προσφέρουν λύσεις».