Τα έλεγαν, τα είχαν προβλέψει όλα και επιβεβαιώνονται! Μάλιστα, η τέως αναπληρώτρια υπουργός Πρόνοιας, Θεανώ Φωτίου, εξέδωσε ανακοίνωση σήμερα για να κατοχυρώσει την «πρωτιά» στην πρόβλεψη και την επιβεβαίωση!

Ο λόγος για την αξιωματική αντιπολίτευση και τα επικαιροποιημένα αυστηρά μέτρα προστασίας για τις μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων (ΜΦΗ), τα οποία ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα η υφυπουργός Πρόνοιας, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Από την ανακοίνωσή της προκύπτει ότι η Θεανώ Φωτίου δεν γνωρίζει τα αυστηρά μέτρα, τα οποία είχαν εφαρμοσθεί κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος της εξάπλωσης της επιδημίας του νέου κοροναϊού SARS – COV 2 για τις ΜΦΗ της χώρας μας… Δεν έχει ακούσει τίποτε, για παράδειγμα, για την απαγόρευση των επισκεπτηρίων!

Έτσι, χωρίς αναφορά έστω σε ένα από τα δεκάδες και λεπτομερή μέτρα, τα οποία ανακοίνωσε σήμερα η Δόμνα Μιχαηλίδου, η Θεανώ Φωτίου ένιωσε, φαίνεται, την ανάγκη να διαλαλήσει την… επιβεβαίωσή της για τους νεκρούς ηλικιωμένους στη ΜΦΗ του Ασβεστοχωρίου της Θεσσαλονίκης…

Ιδού ένα απόσπασμα από την… πανηγυρική ανακοίνωση της Θεανούς Φωτίου για την δήθεν επιβεβαίωσή της στο θέμα:

«Χρειάστηκε να περάσουν πέντε μήνες για να ανακοινώσει επιτέλους η κυρία Μιχαηλίδου κάποια μέτρα για τις μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων. Από τον Μάρτιο προειδοποιούμε για τον επερχόμενο κίνδυνο και δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε, όπως στις περιπτώσεις της κλινικής (sic) στο Περιστέρι και του γηροκομείου στη Θεσσαλονίκη.

Σήμερα ανακοινώνει μέτρα μαζί με ευχολόγια, και προσπαθεί να εκμεταλλευθεί προς όφελος της κυβέρνησης το γεγονός ότι χάρη στην υπευθυνότητα των πολιτών και των εργαζομένων αποφύγαμε (sic) τα χειρότερα κατά την πρώτη φάση της πανδημίας»...