Φαίνεται πως στον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει καμία απολύτως συνεννόηση και πολλές φορές τον τόνο της «αντιπολιτευτικής γραμμής» τον δίνουν τα αριστερά μέσα μαζικής ενημέρωσης, που ως γνωστόν και στη θάλασσα να «περπατήσει» ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα γυρίσουν και θα πουν πως ο πρωθυπουργός ειναι ανίκανος και δεν ξέρει να κολυμπάει.

Κάπως έτσι συνέβη και σήμερα με την τελετή εγκαινίων 50 νεων ΜΕΘ στο Γενικό Νοσοκομείο Θώρακος και Νοσημάτων «Σωτηρία», την οποία παρουσίασαν ως κομματική και πρωθυπουργική «φιέστα», ενώ στην εκδήλωση ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Βίτσα, απο την στιγμή που το συγκεκριμένο έργο ήταν δωρεά του ελληνικού κοινοβουλίου. Την ώρα λοιπόν που ο Δημήτρης Βίτσας, όπως και άλλοι εκπρόσωποι κομμάτων βρισκόντουσαν στο «Σωτηρία», μεταξύ αυτών και η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, τα στελέχη της Κουμουνδούρου, που προφανώς δεν μιλάνε μεταξύ τους, έριχναν χολή για «φιέστα» και «επικοινωνιακά σόου» του πρωθυπουργού.

Το χειρότερο όλων ειναι πως και ο κατά τα αλλα μετρημένος και σοβαρός Ανδρέας Ξανθός, τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, παρασύρθηκε από την «τυφλή» γραμμή των κομματικών μέσων της Κουμουνδούρου και σε συνέντευξη του στο Κόκκινο δήλωσε για τα «εγκαίνια», που εγιναν παρουσία του συντρόφου του Δημήτρη Βίτσα: «Η κυβέρνηση δίνει πολυ μεγάλο βάρος στην επικοινωνια αυτη την περίοδο, ενω ολοι ξέρουμε οτι η πραγματικότητα στο συστημα υγείας ειναι πολύ πιο δυσκολη. Η σημερινή φιέστα παρουσία του πρωθυπουργού για την έναρξη λειτουργίας των νεων κρεβατιών ΜΕΘ εντάσσεται σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο».