Εκείνη και εγώ
Εκείνη και εγώ Θανάσης Φουσκίδης Στέλλα Γκαντώνα
20-09-18_0001_palx0004
Πολιτική

Δημόσια στήριξη Μητσοτάκη σε Τσιόδρα: Ας εμπιστευτούμε τους επιστήμονες – Να τους αφήσουμε έξω από κάθε πολιτική αντιπαράθεση

Κάλεσμα στους πολίτες να αφήσουν τους επιστήμονες έξω από κάθε αντιπαράθεση απηύθυνε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στο μήνυμά του για την ανακοίνωση των νέων μέτρων.

«Αν αμφισβητήσουμε την επάρκειά τους ή, ακόμα χειρότερα, αρχίσουμε να τους κατηγορούμε ότι παίζουν πολιτικά παιχνίδια, τότε πριονίζουμε το κλαδί πάνω στο οποίο καθόμαστε όλοι» είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμπληρώνοντας ότι: « Αν χάσουμε την εμπιστοσύνη μας στους ειδικούς, θα υπακούσουμε πιο εύκολα στα κελεύσματα των εύκολων και απλοϊκών συνθημάτων».

Υπενθυμίζεται ότι απόλυτη στήριξη στον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα παρείχε ο πρωθυπουργός και στην πρόσφατη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, όπου και είχε χαρακτηρίσει «απαράδεκτη» τη στοχοποίησή του από πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης.

«Η συστηματική στοχοποίηση του καθηγητή κ. Τσιόδρα τις τελευταίες μέρες είναι απολύτως απαράδεκτη. Εάν θέλουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι να μας ασκήσουν κριτική, είμαστε εδώ. Αλλά είναι λανθασμένο να στοχοποιούνται επιστήμονες που καταθέτουν την επιστημονική τους γνώση», είχε γράψει σε ανάρτησή του στο twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης.