«Ο Αλέξης Τσίπρας οφείλει να συνειδητοποιήσει το μέγεθος του κόστους που έχουν οι ενέργειες του Παύλου Πολάκη», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Παναγιώτη Τζένο η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη σχολιάζοντας τις επισκέψεις σε φιλικά σπίτια του πρώην αναπληρωτή υπουργού εν μέσω καραντίνας.

Μάλιστα η πρώην υπουργός κατηγόρησε τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας ότι «παραβιάζει το νόμο και αρνείται να συμμορφωθεί ενώ είπε πως δεν είναι υπεράνω του νόμου» ενώ σημείωσε ότι «οι πολιτικοί έχουν την υποχρέωση να δίνουν το καλό παράδειγμα στην κοινωνία».

Κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να αποφασίσει με ποιον θα πάει και ποιον θα αφήσει σημειώνοντας ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι εγκλωβισμένος στην αναζήτηση μιας τακτικής που δεν έχει.

Σημείωσε πως η κυβέρνηση θέλει την συνεργασία όλων των πολιτικών δυνάμεων της χώρας.
 
Αναγνώρισε αδυναμίες της κυβέρνησης σε κάποιους τομείς στην αντιμετώπιση της πανδημίας ενώ είπε ότι κάποιες αποφάσεις θα  μπορούσαν να είχαν ληφθεί νωρίτερα.

Είπε πως την στεναχωρεί η αμφισβήτηση της επιτροπής των λοιμοξιολόγων από κάποιους στο ΣΥΡΙΖΑ.

Τόνισε πως ο κ. Τσίπρας είναι μια διχασμένη προσωπικότητα σε ένα βαθιά διχασμένο κόμμα λέγοντας ότι από τη μία θέλει να πει πως έχει διαχειριστεί κρίσεις και από την άλλη προσπαθεί να ανέβει σε όποιο κύμα του προσφέρει το ακροατήριο.

Για την εκλογή του Τζο Μπάιντεν στην προεδρία των ΗΠΑ είπε πως θα ενώσει μια διχασμένη Αμερική και πως θα επαναφέρφει τη χώρα σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς.

Εκτίμησε ότι θα υπάρξει μεγάλη αλλαγή στις σχέσεις ΕΕ - ΗΠΑ και πως η Ευρώπη θα αντιμετωπιρτεί από τον νέο πρόεδρο ως  συνεργάτης σύμμαχος και εταίρος.

Είπε πως τα συμφέροντα ΗΠΑ, ΕΕ και Ελλάδας ταυτίζονται και η εκλογή του είναι ένα θετικό γεγονός.