«Πυρά» κατά του Tομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Σπίρτζη εξαπέλυσε, Ιωάννα Γκελεστάθη μέσω του twitter, παραθέτοντας κρίσιμα ερωτήματα σε αναρτήσεις του πρώτου, τα οποία ο ίδιος έχει αφήσει αναπάντητα.

Συγκεκριμένα η  επικεφαλής Θεματικού Τομέα Προστασίας του Πολίτη της ΝΔ απατώντας σε tweet του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Περιμένουμε, πλέον, και την καταδίκη του δόγματος "τρόμος και πάταξη" της κυβέρνησης Μητσοτάκη που επιβάλλεται, το τελευταίο διάστημα, και πάνω σε ανήλικους μαθητές, οι οποίοι δίνουν δημοκρατικά και ειρηνικά τον δίκαιο αγώνα τους», τον ρωτάει εύλογα: «Τί σχέση έχουν αυτοί με ανήλικους μαθητές οι οποίοι δίνουν δημοκρατικά και ειρηνικά τον δίκαιο αγώνα τους κύριε Σπίρτζη; Ποιούς υπερασπίζεστε επιτέλους;», χωρίς να πάρει κάποια «απάντηση».

Την ίδια στιγμή σε ένα άλλο tweet του κ. Σπίρτζη, στο οποίο αναφέρει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να επιτρέψει να συνεχιστεί ατιμώρητη η δράση των ακροδεξιών θυλάκων που ντροπιάζουν τη χώρα μας, την ελληνική αστυνομία και θέτουν σε lockdown τη Δημοκρατία», η κ. Γκελεστάθη τονίζει ότι «η αντιπολιτευτική σας τακτική στις πλάτες της Ελληνικής Αστυνομίας ντροπιάζει τη χώρα μας και θέτει σε lockdown τη νοημοσύνη μας. Σταματήστε να επικαλείστε ακροδεξιούς θύλακες αλλιώς κατονομάστε τους επιτέλους».

ιθο

4

γψξ