«Ο Αλέξης Τσίπρας ουδέποτε υπήρξε λαϊκός, δεν ξέρει από μεροκάματο», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή ‘’Mea culpa’’ με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος.

Ο κ. Μαρκόπουλος σημείωσε πως «ο τέως πρωθυπουργός όφειλε να πει από την πρώτη στιγμή την αλήθεια», ενώ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ «για τραγική διαχείριση του θέματος».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Δημήτρη Μαρκόπουλο στα Παραπολιτικά 90,1:

Για τον κ.Πολάκη, ο κ. Μαρκόπουλος σημείωσε: «
Δεν μπορεί να κόπτεται για τη δημοσιογραφία ο κ. Πολάκης ο οποίος φώναζε σε δημοσιογράφο «θα σε χώσω τρία μέτρα κάτω από τη γη» ή έκανε τέτοιου είδους ανοίκειες επιθέσεις απέναντι στον κ. Κουρτάκη. Είναι δυνατόν να μιλάει ένας βουλευτής σε τέτοιο στιλ με τέτοιες εκφράσεις απέναντι σε όποιον διαφωνεί πολιτικά!».

«Θεωρώ ότι ο κ. Πολάκης δεν είναι επικοινωνιακό θύμα, είναι επικοινωνιακός θύτης γιατί δεν τηρεί το μέτρο και όπως είδαμε και στη συνάντηση με τους συντρόφους του για τα κρασάκια δεν τηρεί και τα μέτρα. Ο κ. Πολάκης τρέφεται από όλο αυτό το πράγμα όμως δεν μπορεί να καταγγέλλει με τέτοιους βαρείς χαρακτηρισμούς ανθρώπους, συναδέλφους δημοσιογράφους, εκδότες ή οποιονδήποτε έλληνα πολίτη. Αυτές τις εκφράσεις να τις κρατήσει για το σπίτι του, για τον κλειστό του περίγυρο που ακόμα και εκεί δεν είναι ωραίο. Δεν μπορεί να μιλάει με τέτοιο αγοραίο ύφος κατά ανθρώπων που έχουν τις οικογένειές τους, έχουν τον περίγυρό τους και κρατούν την αξιοπρέπειά τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο σπίτι του κ.Τσίπρα στο Σούνιο,
υπογράμμισε: «Ο Τσίπρας ποτέ δεν υπήρξε λαϊκός. Καταρχάς η κοινωνική του καταγωγή είναι πολύ διαφορετική από την καταγωγή όλων εμάς, αυτό που λεει και ο ποιητής «των παιδιών με τα γρατζουνισμένα γόνατα». Ο Τσίπρας δεν έχει την έννοια του μεροκάματου γιατί στα 30 του έφτασε να δουλέψει αρχικά ως υποψήφιος δήμαρχος και κατόπιν ως πρόεδρος κόμματος».

«Γιατί δεν βγαίνει να πει ''πρώην πρωθυπουργός είμαι, νοίκιασα ένα σπίτι σε μια τιμή Κοκκινιάς στην εξωτική ωραία παραλία των Λεγραινών. Είχα κάποιον άνθρωπο που για κάποιο λόγο δεν χρειαζόταν τα λεφτά και μου το νοίκιασε σε πολύ εξευτελιστική τιμή, ήμουν τυχερός. Ναι το νοίκιασα''. Να τελειώσει το θέμα. Στην αρχή προσπάθησαν να το συγκαλύψουν, κατόπιν απρόθυμα το αποδέχτηκαν μιλώντας για ενοίκιο και χθες έβγαλαν κάτω από το βάρος της πίεσης και το μισθωτήριο. Εγώ λεω ότι η διαχείριση που έγινε από το ΣΥΡΙΖΑ ήταν τραγική», επισήμανε ο ίδιος.