Με τις καταθέσεις δύο ακόμα πολιτικών προσώπων συνεχίζεται σήμερα η ανάκριση από την αρεοπαγίτισα, Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, η οποία ερευνά την σκευωρία της Novartis, μετά την άσκηση από την Βουλή της ποινικής δίωξης σε βάρος του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Πρόκειται για τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και επίτιμο πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας, Παναγιώτη Πικραμμένο και τον υπουργό Ανάπτυξηκαι Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδης οι οποίοι έχουν κληθεί με την ιδιότητα του μάρτυρα από την κυρία Αλεβιζοπούλου.

Ο κ. Πικραμμένος και ο κ.Γεωργιάδης περιλαμβανόταν μεταξύ των δέκα πολιτικών προσώπων που το όνομα τους έχει εμπλακεί στην υπόθεση.

Η δικογραφία προς το μέρος που αφορά τον κ. Πικραμμένο τέθηκε στο αρχείο από την Εισαγγελία Διαφθοράς καθώς δεν προέκυψε κανένα απολύτως στοιχείο , ούτε καν ένδειξη περί τέλεσης αξιόποινης πράξης.

Τα δύο πολιτικά πρόσωπα έχουν καταγγείλει «σκευωρία» που στήθηκε προκειμένου να εμπλακούν πολιτικά πρόσωπα στο σκάνδαλο της φαρμακοβιομηχανίας.

Την προσεχή Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021 συνεχίζεται και η κατάθεση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Αγγελή, ο οποίος από την προηγούμενη εβδομάδα άρχισε να καταθέτει όσα γνωρίζει για τη περί σκευωρίας προκειμένου να εμπλακούν στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας πολιτικά πρόσωπα.