Δεύτερος γύρος αντιπαράθεσης σημειώθηκε το απόγευμα στην Ολομέλεια της Βουλής ανάμεσα στον Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Θάνο Πλεύρη και του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο  Σκουρλέτη.

 Η κόντρα ξέσπασε, όταν ο Θάνος Πλεύρης, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι μεταξύ άλλων "ως κυβέρνηση προχώρησε σε 6 μεταρρυθμίσεις υπέρ της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν και συγκεκριμένα, στην κατάργηση των φυλακών τύπου Γ´, στη μείωση της ποινής ,στη μετατροπή σε πλημμέλημα των κακουργημάτων της στρατολόγησης τρομοκρατών και της κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών, στη μεταφορά στις αγροτικές φυλακές και στη δυνατότητα να παίρνουν άδεια τα καταδικασμένα μέλη της οργάνωσης".

 Ο Π. Σκουρλέτης απάντησε ανεβάζοντας τους τόνους ότι επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ,  «Φωτογραφικές διατάξεις δεν υπήρξαν για κανένα και για καμία», προσθέτοντας ,πως  αποτελούν φαιά-μαύρη προπαγάνδα τα όσα λέγονται περί στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που συναγελάζονται με τρομοκράτες. Να τα αφήσατε αυτά… είπε και συνέχισε "η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε η πιο δημοκρατική από το 1974".