Εκείνη και εγώ
Εκείνη και εγώ Θανάσης Φουσκίδης Στέλλα Γκαντώνα
2621498
Πολιτική

Σκληρή απάντηση της ΝΔ για την εισβολή αντιεξουσιαστών στη ΝΟΔΕ Πάτρας

Στα γραφεία της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ Πάτρας εισέβαλαν άτομα του αντεξουσιαστικού χώρου πριν από λίγη ώρα.

Τα άτομα εισέβαλαν στον τρίτο όροφο όπου στεγάζονται τα γραφεία της ΝΟΔΕ, και στη συνέχεια έφτασε στο σημείο ισχυρή αστυνομική δύναμη που προχώρησε σε εννέα προσαγωγές.

ΝΔ: Τραμπούκοι υπερασπιστές δολοφόνων

Στο περιστατικό αναφέρθηκε με σκληρή ανακοίνωση το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για «τραμπούκους υπερασπιστές δολοφόνων».

«Σε συνέχεια των επιθέσεων σε γραφεία βουλευτών μας τις προηγούμενες ημέρες, σειρά είχαν σήμερα τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα. Οι τραμπούκοι, υπερασπιστές κατά συρροή δολοφόνων και τρομοκρατών, έκαναν κατάληψη και προκάλεσαν φθορές στα γραφεία του κόμματος στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Η αστυνομία έκανε την δουλειά της με αποτέλεσμα την προσαγωγή τους», αναφέρει το γραφείο Τύπου της ΝΔ και συνεχίζει: «Καταλαβαίνουμε γιατί μας στοχοποιούν. Καταλαβαίνουμε την ανησυχία τους που ο νόμος τηρείται, η τάξη επιβάλλεται παντού, και τα πανεπιστήμια τα οποία λυμαίνονταν, γίνονται επιτέλους χώροι ασφαλείς και ελεύθεροι. Αλλά ας το συνηθίσουν. Ας καταλάβουν, τόσο οι ίδιοι, όσο κι εκείνοι που τους κλείνουν το μάτι νομιμοποιώντας τέτοιες πρακτικές, πως ούτε η Δημοκρατία εκβιάζεται, ούτε η Νέα Δημοκρατία εκφοβίζεται. Κανείς μας δεν πτοείται!»