Για τη διάψευση ΣΥΡΙΖΑ ότι θα ανατεθούν τα self test στη Siemens τοποθετήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.

Μιλώντας στο Θέμα 104,6, ο κ. Ζαχαριάδης, τόνισε ότι ίσως να κρίνεται άστοχη αυτή η παρέμβαση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αναφορικά με το ζήτημα που προέκυψε με την ανάρτησή του στο twitter με την οποία παρομοίαζε τον πρωθυπουργό με τον Μίστερ Μπιν
, με αφορμή την επανέναρξη του Ράλι Ακρόπολις, ο κ. Ζαχαριάδης τόνισε ότι δεν είχε σκοπό να προσβάλει τον πρωθυπουργό.

Παράλληλα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι θεωρεί ότι η εικόνα του Κυριάκου Μητσοτάκη προσβάλλει τη νοημοσύνη των πολιτών κάνοντας έναν παραλληλισμό με τον βρετανό κωμικό, καθώς και εκείνος ασχολούνταν με τα αυτοκίνητα. Ο κ. Ζαχαριάδης υπογράμμισε ότι ο ίδιος σέβεται τους θεσμούς και ουδέποτε έχει μιλήσει υβριστικά για κανέναν πολιτικό αντίπαλο. 

«Δεν θεωρώ ηλίθιο τον Μητσοτάκη, άλλο εννοούσα με την ανάρτηση για το ράλι Ακρόπολις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, αναφορικά με την αντιπαράθεση που είχε με τον Αδωνι Γεωργιάδη, ο κ. Ζαχαριάδης υποστήριξε ότι ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων επιχειρεί να γίνει αρεστός στο Μαξίμου. «Αν θέλει να ανακτήσει την εύνοια του Μαξίμου ο κ. Γεωργιάδης, πρέπει να βρει άλλον τρόπο».