Ομιλήτής σε εκδήλωση της νέας Κίνησης «Δυναμική Κοινωνία» θα είναι ο βουλευτής και υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος

Η εκδήλωση θα έχει θέμα «Πολίτες με Αξιοπρέπεια» (Παιδεία-Υγεία-Κοινωνικές Υπηρεσίες) και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Απριλίου 2021, στις 18:00.

Πρόκειται για την πρώτη εκδήλωση της κίνησης που πήρε σάρκα και οστά με πρωταγωνιστή τον πρώην βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Θεόδωρο Παπαθεοδώρου. Η κίνηση Δυναμική Κοινωνία κινείται στον χώρο της σύγχρονης σοσιαλδημοκρατίας, με στόχο τις μεταρρυθμίσεις στη μετα-πανδημία εποχή και κατά των τεχνητών διπόλων.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν ο καθηγητής Πανεπιστημίου, πρ. υφυπουργός Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, ο συγγραφέας-δρ. Κοινωνιολογίας Γιώργος Σιακαντάρης, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, πρ. υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος, και ο πρ. ΓΓ υπ. Υγείας, ορθοδοντικός Αντώνης Δημόπουλος. Την εκδήλωση συντονίζει ο Συνταγματολόγος-πρ.ευρωβουλευτής Κώστας Μποτόπουλος.

Η εκδήλωση της Δυναμικής Κοινωνίας «Πολίτες με Αξιοπρέπεια» θα μεταδοθεί απευθείας από Facebook live Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, Facebook live Andreas Loverdos, YouTube Δυναμική Κοινωνία-Θεόδωρος Παπαθεοδώρου , YouTube Andreas Loverdos,» www.loverdos.gr ».