«Παράθυρο» στις Βρυξέλλες ανοίγει η Νέα Δημοκρατία, που εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο συναντήσεων εργασίας με τους ευρωβουλευτές του κόμματος. Ο στόχος είναι να αναδειχθούν σημαντικά θέματα που βρίσκονται στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής ατζέντας και καθορίζουν τις ζωές όλων μας.

Η αρχή γίνεται αυτή την Πέμπτη 8 Απριλίου και ώρα 18:30 με αντικείμενο συζήτησης τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται στο διεθνές εμπόριο από την εκλογή Μπάιντεν και το Brexit και πώς αυτές επηρεάζουν τους Έλληνες παραγωγούς, εμπόρους αλλά και καταναλωτές. Θα παρουσιαστεί επίσης η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα της Ε.Ε. Access2Markets που αφορά κυρίως εξωστρεφείς μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Την εναρκτήρια αυτή συνάντηση θα προλογίσει ο τέως Πρόεδρος της ΝΔ, επικεφαλής της Κ.Ο. των Ευρωβουλευτών και Αντιπρόεδρος του ΕΛΚ Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η Ευρωβουλευτής και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου ενώ θα χαιρετίσει ο Γενικός Διευθυντής της ΝΔ και Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΑ Γιάννης Μπρατάκος.

PHOTO-2021-04-05-18-25-41