Τι κι αν αποδείχθηκε μέσα σε λίγη ώρα κιόλας ότι ήταν καραμπινάτο fake news η «είδηση» που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ότι δήθεν ο Κώστας Μπακογιάννης εμβολιάστηκε από σύριγγα με ...βουλωμένο καπάκι; Τι κι αν η Έλενα Ακρίτα που είχε σπεύσει να υιοθετήσει την άποψη αυτή, κατέβασε τελικά την ανάρτησή της και ζήτησε συγγνώμη από τον Δήμαρχο της Αθήνας; Ψιλά γράμματα όλα αυτά για την Αυγή, που επιμένει στην καταφανώς ψευδή είδηση ότι ο Μπακογιάννης δεν εμβολιάστηκε!

«Βγάζει μάτι ο εμβολιασμός από μια νοσηλεύτρια που δεν φορά γάντια και ακουμπά μια σύριγγα στο μπράτσο του εμβολιαζόμενου χωρίς να έχει βγάλει το προστατευτικό καπάκι από τη βελόνα», γράφει σε κεντρικό της άρθρο σήμερα η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, επιμένοντας στη διασπορά ψευδών ειδήσεων. Συνεχίζει μάλιστα σημειώνοντας πως έχει «υποψίες για το αν ο δήμαρχος εμβολιάστηκε όντως χθες με τη σειρά του ή έχει εμβολιαστεί εδώ και καιρό και χθες πήγε για να βγάλει μια στημένη φωτογραφία για επικοινωνιακούς και μόνο λόγους».

Κρίμα για μια ακόμα φορά για μια ιστορική εφημερίδα της Αριστεράς που έχει καταντήσει να αναμασά συνωμοσιολογίες και fake news...