Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στη Βουλή για το νομοσχέδιο αρμοδιότητες του που θα βελτιώσει το επενδυτικό περιβάλλον και την επιτάχυνση διαδικασιών στις στρατηγικές και ιδιωτικές επενδύσεις, εξέφρασε τον προβληματισμό του και τον φόβο του!

Απαντώντας στα όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης για την πορεία της οικονομίας αλλά και για το θέμα των εμβολιασμών ανέφερε τα εξής: «Κύριε Ζαχαριάδη μην γκρινιάζετε κάνετε κακό στους ψηφοφόρους σας. Σταματήστε να προκαλείτε. Η ελληνική οικονομία άντεξε το 2020 και αυτό θα πρέπει να σας δίνει χαρά. Έλληνας είστε κ. Ζαχαριάδη. Έλληνας. Δεν επιτρέπετε να αντιδικούμε στη Βουλή επί των επιτευγμάτων που πέτυχε ο Έλληνικός λαός» , τόνισε ο υπουργός και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για μικροψυχία στο θέμα της οικονομικής πορείας της χώρας και υποκριτές στο θέμα των εμβολιασμών αναφερόμενος στα όσα υποστηρίζει στα social media ο Παύλος Πολάκης.

Την ίδια στιγμή, ο  Άδωνις Γεωργιάδης εξέφρασε την ανησυχία του μόνο για έναν παράγοντα που μπορεί να ανακόψει την καλή πορεία της ελληνικής οικονομίας. «Με ανησυχεί μόνο το ενδεχόμενο να επανέλθει η πανδημία τον χειμώνα. Αυτό με ανησυχεί. Γιατί θα είμαστε μόνοι στην Ευρώπη. Αν δεν φτάσουμε στο 60% ανοησίας. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην οικονομία μας».

Ο κ. Γεωργιάδης απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είπε «μέλημα όλων των κομμάτων θα έπρεπε να ειναι να πείσουμε τους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν!».

Δείτε το στιγμιότυπο