Η ασέβεια απέναντι στην αλήθεια ως συνειδητή προβοκατόρικη ενέργεια για την εξυπηρέτηση μιας άθλιας προπαγάνδας είναι η επιτομή του ολοκληρωτισμού και αν σήμερα ζούσε ο Γκέμπελς θα μοίραζε εύσημα τόσο στα «παπαγαλάκια» του ΣΥΡΙΖΑ όσο και σε κάτι άλλους νεόκοπους «αλμπάνηδες» της πολιτικής. Το λέμε αυτό διότι τις προηγούμενες ημέρες ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο διακίνησε στην σφαίρα του διαδικτύου μια πληροφορία ότι η Νέα Δημοκρατία είχε σχέση με τον αστυνομικό που κατηγορειται για τον βιασμό της 19χρονης στην Ηλιούπολη.

Τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ «έσπρωξαν» στη δημόσια σφαίρα μια φωτογραφία του πρωθυπουργού Κυριάκο Μητσοτάκη από την προεκλογική του επίσκεψη στο Νυδρί της Λευκάδας με έναν άσχετο άνθρωπο, που μετά δυσκολίας έμοιαζε με τον φερόμενο ως βιαστή της Ηλιούπολης, και επάνω σε αυτή έστησαν ολόκληρη προβοκάτσια. Αυτή την αθλιότητα, διότι ο άνθρωπος που εμφάνισαν ως τον «αστυνομικό» της Ηλιούπολης είναι Άγγλος παραθεριστής στο Νυδρί και ονομάζεται Στηβ Άστον, την σιγοντάρησε ο Αλέξης Τσίπρας, πηγαίνοντας στην Βουλή την ημέρα που παραπεμπόνταν για παράβαση καθήκοντος ο εκλεκτός του συνεργάτης Νίκος Παππας, θέτοντας δόλια ερωτήματα για τις δήθεν σχέσεις του φερόμενου βιαστή με τη ΝΔ.

789

Τα «Παραπολιτικα» μετά από έρευνα στο νησί και με την βοήθεια ντόπιων κατοίκων και επαγγελματιών της περιοχής εντόπισαν τον Στηβ Άστον, ο οποίος εδώ και ένα χρόνο έχει πάρει σύνταξη και μένει μόνιμα στο αγαπημένο του Νυδρί. Μόλις πληροφορήθηκε πως η φωτογραφία του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη διακινείται στο διαδίκτυο με ισχυρισμούς «πως ο εικονιζόμενος»,  δηλαδή ο ίδιος, είναι ο βιαστής της Ηλιούπολης έπαθε σοκ.

12

Ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη, καθώς όπως του είπαν φίλοι του από το Νυδρί, καλύτερα θα είναι να μην μπλέξει. Ωστόσο χθες το μεσημέρι που πήρε χαμπάρι τι γίνεται από έναν φίλο του στην περιοχή έβγαλε μια φωτογραφία μαζί του, στην οποία κρατά το κινητό του να διαβάζει πως είναι ο «βιαστής» της Ηλιόπουλης, ενώ για να πειστούν και οι προβοκάτορες του διαδικτύου φρόντισε να φαίνονται και τα τατουάζ που έχει στο αριστερό του χέρι.