Για «νέο κρεσέντο χυδαιότητας», αυτή τη φορά όχι μόνο κατά του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, και της συζύγου του αλλά και κατά των παιδιών του, κάνει λόγω σε ανακοίνωσή της η ΝΔ για τον αρθρογράφο της Αυγής, Θανάση Καρτερό, υπογραμμίζοντας ότι «αποκαλύπτεται το πραγματικό πρόσωπο του φασισμού, πίσω από τη μάσκα του δήθεν προοδευτικού».

«Ο κ. Καρτερός, βασικός αρθρογράφος της Αυγής, στενός συνεργάτης και λογογράφος του κ. Τσίπρα και Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του όταν ήταν πρωθυπουργός, υπηρετώντας τη γραμμή του αρχηγού του, επιδίδεται σε ένα νέο κρεσέντο χυδαιότητας. Κι αυτήν τη φορά όχι μόνο κατά του πρωθυπουργού και της συζύγου του αλλά και κατά των παιδιών του», επισημαίνει η ΝΔ, υπογραμμίζοντας ότι «το δηλητήριο φθάνει μέχρι και στην κορυφαία αθλήτρια Μαρία Σάκκαρη».

Και όπως αναφέρει «όλα αυτά όχι με κάποια πολιτική αφορμή, με κάποια παρέμβαση ή κάποια δήλωσή τους. Μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν και είναι αυτοί που είναι» για να τονίσει εν συνεχεία πως αποκαλύπτεται «το πραγματικό πρόσωπο του φασισμού, πίσω από τη μάσκα του δήθεν προοδευτικού».