Στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) του υπουργείου Εσωτερικών, εντάχθηκε το έργο της αντιπλημμυρικής θωράκισης της Δ.Κ. Ιστιαίας του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, προϋπολογισμού 11 εκατ. ευρώ, όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας.

«Ένα σημαντικό έργο για την αντιπλημμυρική προστασία της Δ.Κ. Ιστιαίας, το οποίο αποτελούσε για χρόνια αίτημα των κατοίκων της περιοχής, γίνεται τώρα πράξη. Η Κυβέρνηση σε συνεργασία με την Αυτοδιοίκηση στηρίζει εμπράκτως τις περιοχές που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές», ανέφερε σε ανάρτησή του ο κ. Πέτσας.

«Με το βλέμμα στο μέλλον, ενωμένοι, κάνουμε ό,τι χρειάζεται ώστε να ξαναγεννηθεί η ελπίδα εκεί που υπήρξε απόγνωση», πρόσθεσε ο αναπληρωτής υπουργός ενώ συμπλήρωσε:

«Κατόπιν συντονισμένων ενεργειών των Υπουργείων Εσωτερικών και Ανάπτυξης και Επενδύσεων, σε συνέχεια σχετικής εντολής του Πρωθυπουργού, το έργο της αντιπλημμυρικής θωράκισης της Δ.Κ. Ιστιαίας του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, προϋπολογισμού 11 εκατ. ευρώ, εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) του Υπουργείο Εσωτερικών».

Δείτε την ανάρτηση του κ. Πέτσα: