Στη φρουρά βουλευτή και πρώην κορυφαίου υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ που απασχολεί συνεχώς τα ΜΜΕ με τις παρεμβάσεις του στα social media και είναι πολύ κοντά στον Αλέξη Τσίπρα, φέρεται να εργάζεται αστυνομικός, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας zougla.gr εμφανίζεται να είναι μπλεγμένος σε καραμπινάτη υπόθεση διαφθοράς. Η ιστοσελίδα, ωστόσο, προσπάθησε να εμπλέξει τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου στον οποίο χρεώνει τον αστυνομικό Ν.Φ.

Ο κ. Μηταράκης με δήλωσή του διαψεύδει κατηγορηματικά το δημοσίευμα και επισημαίνει: «Διάβασα σε γνωστή ιστοσελίδα δημοσίευμα που αφορά μετακλητό υπάλληλο του Υπουργείου Μετανάστευσης & Ασύλου. Αναμένω άμεσα διερεύνηση από τις αρμόδιες αρχές. Διευκρινίζω ότι ο αστυνομικός που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση, ουδεμία σχέση έχει με το Υπουργείο Μετανάστευσης & Ασύλου, ούτε ποτέ υπηρετούσε στην προσωπική μου ασφάλεια».

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν τα parapolitika.gr, κατά το παρελθόν ο Ν.Φ είχε εργαστεί στην ασφάλεια πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ που είχε κεντρικό ρόλο στην κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου και ιδιαίτερα στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, στην ασφάλεια δημοσιογράφου που εσχάτως εμπλέκεται με τα κοινά, σε πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος προέρχεται από το χώρο της δημοσιογραφίας, καθώς και σε σημερινό βουλευτή του ΚΙΝΑΛ που κατά το παρελθόν είχε ασχοληθεί ενεργά με την αυτοδιοίκηση.

Να σημειωθεί τέλος ότι ο Ν.Φ σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο zougla.gr αρνείται οποιαδήποτε σχέση και επιφυλάσσεται για την άσκηση των νόμιμων δικαιωμάτων του.