Η αποχώρηση της Φώφης Γεννηματά από την κούρσα της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ έφερε πολλούς...υποψήφιους μνηστήρες για τον προεδρικό θώκο.

Έπειτα από την ανακοίνωση της υποψηφιότητας των Βασίλη Κεγκέρογλου και Παύλου Γερουλάνου (κατά χρονική σειρά), ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης θα είναι ο έκτος υποψήφιος, πλαισιώνοντας τους Νίκο Ανδρουλάκη, Χάρη Καστανίδη και Ανδρέα Λοβέρδο

Πριν λίγη ώρα ο Παύλος Χρηστίδης με ανάρτηση στο facebook, έκανε γνωστή την πρόθεσή του να δώσει την εκλογική αυτή μάχη. Θυμίζουμε ότι η Επιτροπή Δεοντολογίας και Τήρησης του Καταστατικού (ΕΔΕΚΑΠ) θα συνεδριάσει σήμερα και λογικά, μετά τις συνεννοήσεις που προηγήθηκαν, θα δώσει μια μικρή παράταση (η προθεσμία λήγει τυπικά τα μεσάνυχτα απόψε) μέχρι την επόμενη εβδομάδα, με αφορμή να δοθεί χρόνος στους τρεις νέους υποψηφίους να συγκεντρώσουν τις απαραίτητες υπογραφές.

Αν μη τι άλλο, η αποχώρηση της προέδρου της «Δημοκρατικής Παράταξης» έχει διασπάσει το γεννηματικό μπλοκ, καθώς η ίδια όχι μόνο δεν έδωσε σε κάποιον το χρίσμα ως συνεχιστή της αλλά φαίνεται πως θα υπάρξει μεγάλη μάχη για να...ψαρέψουν τη στήριξη από την εν λόγω ομάδα.

Ο Παύλος Χρηστίδης, στο μήνυμά του -μεταξύ άλλων-, ευχαρίστησε την Φώφη Γεννηματά για την ευκαιρία που του έδωσε, αναφέροντας ότι «άνοιξε δρόμους απέναντι στον ηλικιακό ρατσισμό της νεότητας», τονίζοντας ότι «τo ραντεβού με την ιστορία συνεχίζεται και αναμένεται πιο ανατρεπτικό παρά ποτέ». 

Η επιστολή του προς την Επιτροπή Δεοντολογίας

Επιστολή Παύλου Χρηστίδη προς την ΕΔΕΚΑΠ

Συντρόφισσες και σύντροφοι,

Με δεδομένες τις πρόσφατες εξελίξεις που επηρεάζουν άμεσα στην διαδικασία εκλογής Προέδρου του Κινήματος μας, σας δηλώνω την πρόθεσή μου να θέσω υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου του Κινήματος Αλλαγής στις επικείμενες εκλογές.

Παράλληλα, αιτούμαι την χορήγηση του μητρώου των μελών, προκειμένου να συγκεντρώσω τις απαραίτητες υπογραφές και ζητώ παράταση μιας εβδομάδας, έως 22.10.2021, για να τις προσκομίσω, όπως προβλέπεται από τις διαδικασίες.

Κάθε απόφασή σας θα γίνει απολύτως σεβαστή.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Παύλος Χρηστίδης

Το μήνυμά του στα social media