Τις υπογραφές στήριξης που έλαβε από μέλη του μητρώου του ΚΙΝΑΛ, κατέθεσε στην Επιτροπή Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ) ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, Ανδρέας Λοβέρδος.

Συνολικά οι υπογραφές αγγίζουν τις 14.200 οι οποίες αποτελούνται από 5.200 μελών του μητρώου, 1.000 νέων μελών και 8.000 προοδευτικών πολιτών, όπως σημείωσε σε ανακοίνωσή του, ο κ. Λοβέρδος.

«Σε όλα αυτά θα αναφερόμουν στη συνέντευξη Τύπου που είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, η οποία και αναβλήθηκε λόγω της περιπέτειας της υγείας της προέδρου Φώφης Γεννηματά. Σε επικείμενη συνέντευξη Τύπου θα παρουσιάσω το σύνολο των υπογραφών στήριξης στην υποψηφιότητά μου», ανέφερε ο ίδιος και συνεχάρη τους συνυποψήφίους του για τη συμμετοχή τους. «Αυτές οι εκλογές ας αποτελέσουν το εφαλτήριο για την αναγέννηση της παράταξης και μιί μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας. Προσωπικά θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στη σφυρηλάτηση αρραγούς ενότητας και στην ολική επαναφορά με το μεγάλο ΠΑΣΟΚ, με τη δημοκρατική παράταξη του 21ου αιώνα», σημείωσε ο κ. Λοβέρδος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη θέση του προέδρου στο ΚΙΝΑΛ, όπως είναι γνωστό μέχρι τώρα διεκδικούν έξι πρόσωπα: Ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Χάρης Καστανίδης, ο Παύλος Γερουλάνος, ο Βασίλης Κεγκέρογλου και ο Παύλος Χρηστίδης που ήταν ο τελευταίος που εκδήλωσε την πρόθεσή του να διαδεχθεί τη Φώφη Γεννηματά.