Ελληνοφρένεια
Ελληνοφρένεια Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
papandreou
Πολιτική

Αποκλειστικό: Επικοινωνία Γιώργου Παπανδρέου με όλους τους υποψήφιους του ΚΙΝΑΛ

Ζήτησε απ' όλους να συναντηθούν μαζί του με σκοπό να συζητήσουν το μέλλον την παράταξης

Λίγο πριν ανακοινώσει επισήμως τις προθέσεις του ο τέως πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου ξεκίνησε τηλεφωνικές επαφές με όλους τους υποψηφίους του Κινήματος Αλλαγής, καθώς επίσης και τον Γραμματέα της Κ.Ε Μ. Χριστοδουλάκη και τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Β. Κεγκέρογλου.

Στα τηλεφωνήματα που έκανε ζήτησε απ' όλους να συναντηθούν μαζί του με σκοπο να συζητήσουν το μέλλον την παράταξης για την επόμενη ημέρα και να εξασφαλιστούν οι εγγυήσεις της ενοτητας απ' όλους.

Λίγη ώρα αργότερα επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του parapolitika.gr, το γραφείο Τύπου του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, επιδιώκοντας μια συντεταγμένη και δημιουργική πορεία που θα οδηγήσει στην οικοδόμηση μιας μεγάλης Προοδευτικής Παράταξης, ζήτησε και θα έχει επαφές με τον Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλη Χριστουδουλάκη, τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και υποψήφιο για τις εκλογές ανάδειξης του Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλη Κεγκέρογλου και τους υποψήφιους Προέδρους, Νίκο Ανδρουλάκη, Παύλο Γερουλάνο, Χάρη Καστανίδη, Ανδρέα Λοβέρδο και Παύλο Χρηστίδη.

Η διαμόρφωση κλίματος ενότητας και συναίνεσης γύρω από τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά της Προοδευτικής Παράταξης, και η δημιουργία των προϋποθέσεων για την μεγαλύτερη δυνατή διαβούλευση και συμμετοχή των δημοκρατών πολιτών στις εσωκομματικές διαδικασίες, είναι η αναγκαία συνθήκη που θα μας οδηγήσει στην οικοδόμηση μιας ισχυρής Παράταξης που θα αποτελέσει τον δυναμικό φορέας μια προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης απέναντι στη συντηρητική.

Σε αυτήν την προσπάθεια έχουμε χρέος να είμαστε όλοι αφοσιωμένοι, συμμέτοχοι και πρωταγωνιστές.

Γι' αυτήν την πρωτοβουλία του Γιώργου Α. Παπανδρέου, έχει ενημερωθεί και η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.».