Νέες αιχμές κατά του Γιώργου Παπανδρέου άφησε ο Ανδρέας Λοβέρδος με φόντο τη συζήτηση και τα σενάρια περί υποψηφιότητας του πρώην πρωθυπουργού για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

Από τη Ζάκυνθο, όπου βρίσκεται, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας για τη διεκδίκηση της προεδρίας του ΚΙΝΑΛ, ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, αναφερόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, είπε ότι «είχαμε μια τηλεφωνική συνομιλία λίγων λεπτών, είμαστε συνάδελφοι και για πολλά χρόνια συνεργάτες, αλλά, για το θέμα που συνομιλήσαμε, η συζήτηση εξαντλήθηκε γρήγορα».

Αναφερόμενος στο ίδιο ζήτημα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρόσθεσε: «Δεν είπα τίποτα παραπάνω από όσα έχω ξαναπεί πρόσφατα στη Χαλκίδα: Αν θέλει να κατέβει, είναι ευπρόσδεκτος, αν δεν θέλει, να μας το πει γρήγορα, γιατί απασχολούμαστε χωρίς λόγο για ένα θέμα που δεν θα υπάρξει».

Το μήνυμα του Λοβέρδου από το Καλέντζι

Νωρίτερα, από το χωριό των Παπανδρέου, το Καλέντζι Αχαΐας, ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε αφήσει, επίσης, αιχμές κατά του Γιώργου Παπανδρέου, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως «Η ανασύσταση του κέντρου και της κεντροαριστεράς υπερβαίνει τις προσωπικές και ηγετικές φιλοδοξίες όλων μας».