Στην απόφαση της δικαιοσύνης για τον Νίκο Μανιαδάκη, βασικό μάρτυρα στην υπόθεση Novartis, αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας νωρίτερα σήμερα στην επιτροπή που επεξεργάζεται το νομοσχέδιο για το υπαίθριο εμπόριο.

«Πριν από λίγο, εξεδόθη το βούλευμα της ελληνικής δικαιοσύνης για τον κ. Μανιαδάκη. Αποσύρονται όλες οι κατηγορίες που του είχε αποδώσει η Εισαγγελέας Διαφθοράς, η τέως, η κ. Τουλουπάκη. Ομόφωνα εκρίθη ότι δεν υπάρχει, ούτε ένδειξη, ή υπόνοια τέλεσης οιουδήποτε αδικήματος από τον κ. Νίκο Μανιαδάκη», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Σε μια Βουλή με συναδελφικό πνεύμα και αξιοπρέπεια, σήμερα κάποιοι από εσάς θα μου ζητούσαν και συγνώμη. Αλλά δεν έχω τόσο μεγάλες προσδοκίες. Καλό είναι όμως να ακούγεται από το βήμα της Βουλής, ότι ο μάρτυρας πάνω στον οποίο στηρίξαμε τη βασική κατηγορία εναντίον μου και του Ανδρέα Λοβέρδου, πριν από λίγο αθωώθηκε παμψηφεί, με ομόφωνη γνώμη ανακριτή, εισαγγελέα και δικαστικού συμβουλίου. Και παύει κάθε ποινική δίωξη εναντίον του για την υπόθεση Novartis. Απλώς και μόνο για να καταλάβει ο κόσμος πόσο βρώμικη υπόθεση έγινε η πολιτική στην Ελλάδα, προκειμένου κάποιοι να κρατήσουν την εξουσία».