Σ21-Φ1-ΔΙΣΤ-ΧΡΗΣΤΟΣ-ΧΩΜΕΝΙΔΗΣ-scaled
Πολιτική

Χρήστος Χωμενίδης – Συγχαρητήριο μήνυμα του πρωθυπουργού για τη βράβευσή του

«Με το Βραβείο Ευρωπαϊκού Μυθιστορήματος ο Χρήστος Χωμενίδης γράφει, ήδη, μία χρυσή σελίδα και στη δική του προσωπική Ιστορία ως συγγραφέας», αναφέρει μεταξύ άλλων στο συγχαρητήριο μήνυμά του ο πρωθυπουργός

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο twitter έστειλε συγχαρητήριο μήνυμα στον συγγραφέα και του εύχεται να συναντήσει στον δρόμο του και άλλες διακρίσεις.

 Το μήνυμα του πρωθυπουργού

Με το Βραβείο Ευρωπαϊκού Μυθιστορήματος ο Χρήστος Χωμενίδης γράφει, ήδη, μία χρυσή σελίδα και στη δική του προσωπική Ιστορία ως συγγραφέας. Ως Πρωθυπουργός, ως πιστός αναγνώστης του και ως καλός φίλος, στέλνω στον Χρήστο τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια.

 Στέλνω στον Χρήστο τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια. Ως πρωθυπουργός, ως πιστός αναγνώστης του και ως καλός φίλος με τον οποίο μοιραζόμαστε, συχνά, σκέψεις και προβληματισμούς. Εύχομαι να συναντήσει στον δρόμο του και άλλες διακρίσεις. Να ακονίζει πάντα την φαντασία του στην πραγματικότητα, κρατώντας το ίδιο τολμηρή την πέννα του. Και να παραμείνει ένας δυναμικός συγγραφέας και, ταυτόχρονα, ένας ζωντανός παρατηρητής της ζωής και ενεργός πολίτης της πατρίδας μας.