Ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Παπανδρέου, είχε ανοιχτό διάλογο με νέους το βράδυ της Δευτέρας.

Μάλιστα, ο ανοιχτός διάλογος του υποψηφίου για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, πραγματοποιήθηκε στις 20.00 στο Ρομάντσο, δηλαδή έγινε λίγη ώρα πριν ξεκινήσει το debate των άλλων 5 υποψηφίων αρχηγών (22:00 στην ΕΡΤ).

Ο Γιώργος Παπανδρέου, στην αρχική του τοποθέτηση προτού δεχθεί ερωτήσεις των νέων, τόνισε ότι ο έλεγχος από τους ισχυρότερους έχει δημιουργήσει μια απογοήτευση στους νέους, που αισθάνονται – όπως είπε – ότι η πολιτική είναι ένα παιχνίδι εντυπώσεων, ένα παιχνίδι μιας ατάκας στην τηλεόραση. «Αυτό δεν θα έπρεπε να υπάρχει, καθώς αυτό που ανακάλυψαν οι αρχαίοι Έλληνες είναι ότι ουσιαστικά η πολιτική πρέπει να είναι η δυνατότητα να φανταστούμε και να οραματιστούμε» σημείωσε.

«Εάν δεν καταφέρουμε να έρθει ο νέος κοντά στην πολιτική, να κάνει την πολιτική δικό του βίωμα και δικιά του υπόθεση, ουσιαστικά θα αφήσουμε τις κοινωνίες μας να ορίζονται από κάποιους άλλους. Αυτό θα είναι. Εάν δεν πάρετε εσείς στα χέρια σας την δική σας μοίρα, κάποιοι άλλοι θα ορίζουν την μοίρα σας. Και συνήθως θα είναι οι ισχυρότεροι και όχι αναγκαστικά εκείνοι που είναι εμφανείς» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανδρέου.

Δείτε live την συζήτηση μου με νέους στο πολυχώρο "Ρομάντζο" σήμερα 29/11 στις 20:00

Δείτε live την συζήτηση μου με νέους στο πολυχώρο "Ρομάντζο" σήμερα 29/11 στις 20:00

Δημοσιεύτηκε από George A. Papandreou στις Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021

Την Κυριακή, ο κ. Παπανδρέου συνομίλησε με πολίτες στο Χαλάνδρι και λίγο αργότερα στο μουσείο Βορρέ στην Παιανία.

Την Τρίτη, ο πρώην πρωθυπουργός θα μεταβεί στην Πάτρα και το απόγευμα θα επιστρέψει στην Αττική όπου θα έχει συναντήσεις στην Ελευσίνα και στις Αχαρνές με υποστηρικτές του.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του κ. Παπανδρέου για την Τρίτη 30 Νοεμβρίου

- 10.30 Πάτρα - Εκδηλώσεις εορτασμού του Πολιούχου Αγίου Ανδρέα
- 11.15 Πάτρα - Συνάντηση με νέους, Ποικίλη Στοά (Ρήγα Φεραίου 129) 
- 17.45 Ελευσίνα - Συνάντηση με τον Δήμαρχο και Εκπροσώπους Τοπικών Φορέων (Δημαρχείο) 
- 18.00 Ελευσίνα - Ομιλία σε Πολιτική Εκδήλωση, Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ελευσίνας - Δυτικής Αττικής (ΕΚΕΔΑ) 
- 19.30 Αχαρνές - Συνάντηση και συζήτηση με πολίτες, Café Del Poeta (Κεντρική Πλατεία).

παπανδρεοθ
παπανδρεου