Συγκλονίζει ο γιος του Βασίλη Λεβέντη, Μάριος Γεωργιάδης, ο οποίος μίλησε για την σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε ο πατέρας του, λόγω κορωνοϊού.

Όπως είπε, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, «ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κινδύνευσε πάρα πολύ στις 75 ημέρες που έμεινε στο νοσοκομείο. Ενώ ήταν διασωληνωμένος, μέσα στη ΜΕΘ έπαθε έμφραγμα και περίπου 3 ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, που επιβάρυναν πολύ την κατάστασή του. Ο ίδιος ο κ. Λεβέντης λέει στους δικούς του ανθρώπους ότι δύο φορές πήγε "να φύγει" αλλά τελικά τα κατάφερε.

Όπως δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης, ο πατέρας του όταν νόσησε από κορωνοϊό ήταν ανεμβολίαστος καθώς είχε υποκείμενα νοσήματα και φοβόταν.

«Αν ήταν εμβολιασμένος δεν θα είχε περάσει όλη αυτή την περιπέτεια. Απόδειξη ότι το εμβόλιο σώζει ζωές, και δεν σε βάζει σε περιπέτεια, είναι η ίδια μου η μητέρα, η οποία για δέκα ημέρες όταν αρρώστησε ο πατέρας μου τον περιέθαλπε και δεν κόλλησε. Αν δεν ήταν εμβολιασμένη, το πιθανότερο είναι ότι όλη αυτή την χρονική περίοδο θα τους είχα και τους δύο σε μια ΜΕΘ, σε διπλανά κρεβάτια"» τόνισε ο γιός του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων.

Είναι σαν μωρό...

Ο κ. Γεωργιάδης, περιγράφοντας την σημερινή κατάσταση του κ. Λεβέντη, ο οποίος είχε διασωληνωθεί στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, είπε ότι είναι εμφανώς αδυνατισμένος και μυοσκελετικά πολύ αδύναμος. Και όπως αποκάλυψε ο κ. Λεβέντης ταλαιπωρείται από post covid σύνδρομο, γεγονός που σημαίνει ότι θα του πάρει πολύ καιρό για να αποθεραπευτεί. «Είναι σαν μωρό που θα του πάρει καιρό να μάθει να περπατάει ξανά», ανέφερε χαρακτηριστικά.