Η υφυπουργός μετανάστευσης και Ασύλου, Σοφία Βούλτεψη, μίλησε στα Παραπολιτικά 90.1, στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή.

Ειδικότερα, η κ. Βούλτεψη κατά τις δηλώσεις της επισήμανε τα κάτωθι.

Με αφορμή την δημοσκοπική άνοδο του ΚΙΝΑΛ

«Καταρχήν δεν ξύπνησε καμία αγωνία, οι μόνοι που δεν έχουμε αγωνία είμαστε εμείς στη ΝΔ. Ξέρετε τι φωτογραφίζουν οι δημοσκοπήσεις, «έχουμε το καινούργιο κοσκινάκι μου και που να σε κρεμάσω», υπάρχουν όλα αυτά μέσα στην ανάλυση όλων αυτών των ερευνών. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι προσπαθεί να κάνει τώρα το ΚΙΝΑΛ παριστάνοντας τον επιτήδειο ουδέτερο; Γιατί δεν είμαστε χθεσινοί δηλαδή τι προσπαθεί να παραστήσει το ΚΙΝΑΛ το νεογέννητο που όμως γεννήθηκε με το χάρισμα μιας αρχαίας σοφίας και για αυτό πρέπει να κρατήσει ίσες αποστάσεις και να φανεί ότι δεν υπάρχει κανένα άλλο παρελθόν, δεν προερχόμαστε από πουθενά, βρεθήκαμε από παρθενογέννηση, συζητούμε για το πώς θα εχουμε καλούς τρόπους».

«Εδώ είναι ξεκάθαρο το θέμα το ΚΙΝΑΛ σε όλες τις ανακοινώσεις όλο αυτό τον καιρό για τον κοροναϊό, για την κακοκαιρία είναι στις ανακοινώσεις του ουρά του ΣΥΡΙΖΑ. Άρα όλη αυτή η ιστορία και η μια ανακοίνωση για τα τσίγγινα σωβρακάκια και η ανακοίνωση για την Novartis, για την αρχειοθέτηση άλλων δύο υποθέσεων εντάσσεται πιστεύω σε ένα σχέδιο. Αυτό που δεν καταλαβαίνει το ΚΙΝΑΛ είναι ότι αν κάποιος θέλει να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ θα πάει στον κανονικό ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάει στο ΚΙΝΑΛ άρα νομίζω ότι πρέπει να το πάρουν αλλιώς και να καταλάβουν ότι με το να είναι η ουρά του ΣΥΡΙΖΑ δεν κερδίζουν έτσι διότι με αυτό τον τρόπο όχι μόνο ακολουθούν την τακτική τα παλιά τα σβήνω και τα καινούργια τα παλιώνω αλλά και ο κόσμος ακούει και καταλαβαίνει».

«Να πω κάτι που μου έκανε εντύπωση, δεν υπάρχει ανακοίνωση για το γεγονός ότι ο οκ. Τσίπρας πήρε και συνεχάρη τον σοσιαλιστή Κόστα στην Πορτογαλία. Η Φώφη Γεννηματά όποτε γινόταν αυτό έβγαζε ανακοίνωση και έλεγε από πού και ως που εσείς είστε σοσιαλιστές και σοσιαλδημοκράτες; Εδώ τον χαρίσανε τον Κόστα, ο Κόστα που κέρδισε τον ΣΥΡΙΖΑ της Πορτογαλίας δέχεται συγχαρητήρια από τον Τσίπρα!».

Ακούστε τη συνέντευξή της