Την άποψη του στις… ύποπτες αποχωρήσεις και ανεξαρτητοποιήσεις των δυο πρώην βουλευτριών του ΜέΡΑ25, εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας σε επιτροπή της Βουλής, σχολιάζοντας το bullying που δέχτηκε η Κωνσταντίνα Αδάμου.

Σχολιάζοντας την στάση του ΜέΡΑ25, ανέφερε: «Το να αποχωρεί κάποιος βουλευτής από το κόμμα του, γιατί διαφωνεί με τον αρχηγό του ή είχε κάποιο θέμα με την ΚΟ του, να ανεξαρτητοποιείται και να φεύγει από ένα κόμμα, γιατί διαφωνεί… τα έχουμε ξαναζήσει στη Βουλή και θα το ξαναζήσουμε είναι κάτι φυσιολογικό», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

«Αυτά που λέει όμως η κυρία Κ. Αδάμου για το ΜέΡΑ 25, αυτά που καταγγέλλει, δεν έχω ακούσει από κανέναν σας στο κόμμα σας να σχολιάζετε. Δεν έχω ακούσει κάτι, ούτε από τον Γιάνη Βαρουφακη, με ένα ν ούτε και τον Κ. Αρσένη».

Και συνέχισε διαβάζοντας τα όσα έχει καταγγείλει η πρώην βουλευτής του ΜέΡΑ25 σε συνέντευξη της…

«Γ. Βαρουφάκης: Σου απαγορεύω να μιλάς. Σε εγκαλώ. Σου παίρνω τον λόγο τώρα και δεν θα ξαναμιλήσεις».

«Αφού θέλησες να κάνεις παιδί, να μείνεις σπίτι σου, να παραιτηθείς και να παραχωρήσεις τη θέση σου στον επόμενο. Δεν είμαστε εδώ για να γεννοβολάς εσύ».

«Σας καταγγέλλει ότι της κάνατε bullying, γιατί ήταν έγκυος! Έχετε καμία απάντηση για αυτό το θέμα; Γιατί αυτό το θέμα πέρασε στα ψιλά του κοινοβουλίου!», σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης.

«Αν αυτά είναι πραγματικότητά, είναι ανατριχιαστικά πράγματα που ξεπερνάνε κάθε όριο και αναδεικνύουν την υποκριτική της αριστεράς.  Αν όλα αυτά συνέβαιναν σε μια ιδιωτική εταιρία θα είχε μεγάλο πρόβλημα, τέτοιες συμπεριφορές δεν θα έστεκαν. 

Εδώ έχουμε ένα κόμμα που θέλει να δείχνει ευαισθησία, αλλά στα του οίκου σας, δεν σας βλέπω να κάνετε, κανένα σχόλιο. Έπρεπε να πάρω εγώ το λόγο σήμερα για να κάνετε ένα σχόλιο για το θέμα.

Πάντως εγώ σε ένα κόμμα που έκανε τέτοια πράγματα δεν θα έμενα!», είπε ο Α. Γεωργιάδης.

Νωρίτερα ο Κρίτων Αρσένης προσπάθησε να απαντήσει και να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητά… λέγοντας: «Υποστήριξα την μητρότητά της με κάθε δυνατό τρόπο στην επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος, είναι τιμή η Βουλή να είχε βουλεύτριες έγκυες και θηλάζουσες  κάτι που έπρεπε να στηρίζουμε περισσότερο. Τιμή για το ΜέΡΑ25 που είχε βουλευτή έγκυο…».